Tuga: Preminula Svetlana koja je pre sedam dana teško povređena u nesreći kod Vrbasa

 
 ≫ 
  • 3

Na Svetlanu je, na ulazu u mesto Kucura ko Vrbasa naletelo vozilo kojim je upravljala devojka star 21 godinu iz mesta Despotovo kod Bačke Palanke

Devojka Svetlana G. iz Srbobrana koja je teško povređena pre nedelju dana u Kucuri kada je na nju naletelo putničko vozilo, podglegla je povredama u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine. 

Podsetimo, na Svetlanu je, na ulazu u mesto Kucura ko Vrbasa naletelo vozilo kojim je upravljala devojka star 21 godinu iz mesta Despotovo kod Bačke Palanke.

Sve se dogodilo pod za sada nerazjašnjenim okolnostima. Svemu je navodno prethodila svađa Svetlane i njenog dečka, nakon čega je došlo do ovog nemilog događaja.

Kako saznajemo od meštana njen dečko inače je meštanin Kucure i živi nedaleko od mesta tragedije. Sve se dogodilo u četvrtak oko ponoći, a Svetlana se od tada nalazila u teškom stanju i bila je priključena na aparate.

Policija je izršila uviđaj na licu mesta, a istragu slučaja preuzelo je Osnovno javno tužilaštvo u Vrbasu, saznajemo iz PU Novi Sad.

Video: UZNEMIRUJUĆ VIDEO! Kombijem usmrtio ženu na pešačkom prelazu ispred škole

(Telegraf.rs)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    25. avgust 2022 | 13:05

    Pešački jeste, ali trebala je da pogleda i ona levo i desno. Bolje i sačekati nego poginuti.

  • ПСИХОПАТА

    25. avgust 2022 | 12:35

    😭😭😭

  • Djina

    26. avgust 2022 | 10:59

    Koliko sam cula da je devojka sama se bacila pod automobil druge devojke. Ako je istina zao mi je i nje ocigledno je bila nestabilna licnost ali mi je zao devojke za volanom. Koliko sam nacula da nije kriva a nosice tu traumu citav zivot tako mlada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA