Udario pripadnika Žandarmerije nogom u glavu na utakmici na stadionu FK Partizan: Naložena identifikacija

 
 ≫ 
  • 9

Naložena je identifikacija muškarca koji je u 44. minutu na istočnoj tribini stadiona nogom udario jednog od pripadnika Žandarmerije i podnošenje krivične prijave protiv njega zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi

Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je policiji zahtev za prikupljanje obaveštenja povodom događaja tokom i posle utakmice odigrane 11. avgusta 2022. godine na stadionu FK “Partizan” između ekipa FK “Partizan” i FK “Aek” iz Larnake, nakon što mu je danas dostavljen izveštaj policije o toj sportskoj manifestaciji.

Naložena je identifikacija muškarca koji je u 44. minutu na istočnoj tribini stadiona nogom udario jednog od pripadnika Žandarmerije i podnošenje krivične prijave protiv njega zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Takođe je naloženo da se identifikuje fotoreporter kojeg je napao igrač AEK-a N.T, kako bi se izjasnio o razlogu i načinu napada, kao i da li je zadobio neke telesne povrede tom prilikom. Zahtevom je naloženo i da se utvrdi identitet četiri lica koja su nakon završetka utakmice neovlašćeno ušla u teren u trenutku kada su igrači FK “Partizan” došli do južne tribine, kao i da se utvrdi da li su se ta lica fizički ili verbalno sukobila sa drugim licima.

BONUS VIDEO:

Video: Žestoka tuča navijača Partizana sa policijom

(Telegraf.rs)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    16. avgust 2022 | 14:28

    Da li je moguće da do sada nije izvršena identifikacija? Slobodno recite čiji je sin i kojoj kriminalnoj grupi pripada!

  • 🤷

    16. avgust 2022 | 14:28

    Hoce da naloze da se nadje ko je tukao navijace i zasto ? Da li su bili ugrozeni ili zbog povika ( nisam siguran da bilo koji zakon dozvoljava da se tako ponasaju ) . Ove sto su nalozili nema sta da nalaze, znaju oni vrlo dobro ko su,pogotovu ovi sa atletske staze i gde je policija da ih odmah privede a ne da ih trazi posle 7 dana

  • Kum Žoržo

    16. avgust 2022 | 14:24

    I treba da ga nađu i da odgovara, ali se ja samo pitam hoće li naći i one što su postrojavali igrače na atletskoj stazi i hoće li oni žandarmi koji sve to nemo.gledaju i ne reaguju a trebali bi isto snositi posledice za neobavljanje svoje dužnosti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA