Ukinuta presuda Darku Šariću: Ponovo će mu se suditi za pranje novca

 
 
 ≫ 
  • 21

Apelacioni sud potvrdio je oslobađajuće presude koje su donete u odnosu na Dubravku Šrtbac i Nemanju Krstića i njima se neće ponovo suditi

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je presudu Darku Šariću i ostalim osuđenima za pranje novca i naložio novo suđenje, potvrdio je za "Telegraf.rs" njegov advokat Dalibor Katančević.

Šarić je, podsetimo, bio osuđen na kaznu od devet godina zatvora, Nebojša Jestrović na pet godina, a ostali optuženi na kazne od dve do sedam godina zatvora. Ovaj sud, potvrdio je oslobađajuće presude koje su donete u odnosu na Dubravku Šrtbac i Nemanju Krstića i njima se neće ponovo suditi.

Darko Šarić, suđenje Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Posebno odeljenje za organizovani kriminal Apelacionog suda u Beogradu, nakon održane sednice veća, donelo je presudu kojom je potvrdilo prvostepenu presudu u oslobađajućem delu, dok je prvostepena presuda ukinuta u osuđujućem delu u odnosu na sve okrivljene, kao i u delu kojim je odbijena optužba prema okr. Dušanu Kovačeviću i Nebojši Spasiću i u tom delu predmet je vraćen prvostepenom sudu na ponovno suđenje - navodi se u odluci Apelacionog suda.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    4. avgust 2022 | 15:42

    Šou, na kraju ćemo mu platiti što je bio u zatvoru, nevin kao majka devet Jugovića

  • Miško

    4. avgust 2022 | 15:57

    Smejurija od sudstva u ovoj državi...

  • Zone

    4. avgust 2022 | 16:24

    Sve iz policije ,sudstva , tužilaštva ,pojedine advokate na MAMULU ...OVO JE UZAS ,STA SE OVDE RADI NEDUZNE ZATVARATE A VI HARATE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA