Završena DNK analiza muškarca koji je nađen zabetoniran u buretu u selu kod Leskovca

 
 
 ≫ 
  • 0

Dosadašnja istraga utvrdila je da je u maju 2019. godine Ivanu presudila supruga Biljana koja ga je izbola nožem. Međutim, nije poznato da li joj je neko pomagao u zločinu

DNK-a analiza iz kostiju muškarca koji je 28. juna ove godine nađen zabetoniran u buretu u selu kod Leskovca potvrdila je da je reč o Ivanu Stojanoviću (40), saznaje "Telegraf.rs".

Sumnja se da mu je nožem pre više od tri godine presudila supruga Biljana Stojanović (38).

Prema našim inforomacijama, Ivanovo telo nalazi se u kapeli i uskoro će porodica moci da ga preuzme i sahrani.

Zločin je otkriven kada je Biljana Stojanović (38) iz sela Veliko Trnjanje kod Leskovca presudila je sebi vešanjem u pomoćnoj prostoriji, a na dan njene sahrane (28.juna) policija je našla telo muškarca u podrumu porodične kuće za koga se sumnja da je njen suprug Ivan.

Dosadašnja istraga utvrdila je da je u maju 2019. godine Ivanu presudila supruga Biljana koja ga je izbola nožem. Međutim, nije poznato da li joj je neko pomagao u zločinu.

Telegraf je bio u Ivanovoj porodici i evo šta oni kažu o zločinu.

- On je kao otišao pre tri godine u Rusiju, međutim, ništa od tada nismo čuli... Pitali smo nju da li se Ivan javljao, ona sve vreme viče jeste, a nama se nikad nije javio. Uvek je nalazila neke izgovore što ne može sa nama da priča. Tamo imam troje unučadi, pa pitam njih, a oni kažu, mama kaže da tata ne može da se javi, jer nema vremena. Juče smo bili na njenoj sahrani, njene sestre nas napadaju tamo što se Ivan nije javio, a on mrtav u buretu... Tek sada se to otkrilo... Pa kako može da se javi kada je mrtav - kaže otac Jovan.

Ivanova majka Ruža kroz plač priča da je imala još jednog sina kojeg je sahranila kada je imao samo 4 godine i da sada sahranjuje Ivanove kosti.

- Ona ga je "spakovala" sa svojim ljubavnikom... Tri godine je u buretu... betoniran, šta da kažem. Prvog sam sahranila kada je imao samo 4 godine, a sada sahranjujem kosti drugog. Ja joj juče idem na sahranu, žalim je, a moj sin mrtav - kaže majka Ruža.

Otac kaže da je betonirano bure sa telom otkrio njihov treći sin koji je policajac. 

Video: Ovo je kuća strave kod Leskovca: Nađen leš muškarca zaliven u beton i telo žene koja ga je ubila

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve morate reći anesteziologu pre operacije i zašto je njihova uloga jedna od najavažnijih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA