Detalji užasa u Beogradu: Otac koji je terao dete iz doma da prosi, tukao ga, skinuo golog i ostavio u fontani

 
 
  • 37

Nadležne službe su ga našle u lošem stanju

T. Ž. iz Beograda koji je, kako je Telegraf saznao, uhapšen zbog sumnje da je svoje maloletno dete (9) koje je zbrinuto u Domu za decu bez roditeljskog staranja otimao iz ove ustanove i terao da prosi, uhvaćen je kada je dečak nađen nag u fontani na Novom Beogradu.

- On je dečaka otimao iz ustanove koja se brinula o njemu. Terao ga je da prosi i tukao ga je kada mu ne bi doneo dovoljno para. Dana kada je dete nađeno dogodilo se isto. T. Ž. je bio revoltiran time što mu mališan nije doneo koliko je tražio, pa ga je skinuo golog i bacio u fontanu. Dete je bilo u vodi neko vreme, plakao je, tresao se... - rekao nam je sagovornik iz istrage.

Nadležne službe su ga našle u lošem stanju.

- Nije pio vodu, niti je jeo... Imao je modrice po telu - rekli su nam.

Drugo osnovno javno tužilaštvo odredilo mu je pritvor u trajanju od 48 sati.

On se tereti za više dela, Oduzimanje maloletnog lica, Zapuštanje i zapostavljanje.

Doneta je naredba o istrazi i slučaj je predat Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Video: Uznemirujuće: Užasni video nasilja nad detetom

(Telegraf.rs)

Video: Ambasada SAD obeležila godišnjicu 11. septembra na human način

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzesika

    28. jul 2022 | 17:59

    Kakva je to ustanova za decu bez roditeljskog staranja, kad je otac uspevao VISE PUTA da otme dete fizicki zlostavlja i tera da prosi, gladni i zedno. Ocito je da i u toj ustanovi ne vode mnogo brigu o deci.

  • Vm

    28. jul 2022 | 17:27

    Onaj koji treba da štiti dete i obezbedi mu uslove za život ovako da ga iskorištava i maltretira. Kako smo kao društvo nemoćni da zaštitimo bar decu od nasilnika. Od lenjih ljudi nesposobnih da rade i zarade novac za život , od nasilnika i krvopija najgore vrste.

  • Laki

    28. jul 2022 | 17:23

    Ma ko gleda to,nadlezne sluzbe kad bi radile svoj posao do ovaga ne bi dolazilo..pa samo jedan dan kad bi nesto uradili po tom pitanju bilo bi uspesno...eno u centru Nisa nema sekundu da ne spopadju ljude i prose od 3-10 godina ...a niko pritom nista od instucije nista ne rade ...najbolje se nabiti u kanceraliji pid klimom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA