Saslušana Željka koja je sahranila majku u dvorištu kuće kod Leskovca: Otkrila tužnu pozadinu ove jezive priče

 
 
 ≫ 
  • 3

Humku su uočile komšije i pozvale policiju, koja je na 7 metara od kuće našla grob i telo Milanke koje je bilo zakopana u dubini od 30 cm

Željka M. (56) koja je sahranila svoju majku Milanku K. (78) u dvorištu kuće u kojoj su živele u zaseoku kod Leskovca saslušana je u Osnovom tužilaštvu. Ona je kako se navodi, ispričala šta se događalo nekoliko dana pre smrti njene majke i zašto je tu pokopala.

- Moja majka je preminula 22. jula u kući. Nije joj bilo dobro danima, zvala sam Hitnu pomoć, odnosno bolnicu u Lazarevcu, rekla da joj je jako loše, ali oni nisu došli. Majka je pala u komu i umrla od korone. Sutradan sam je umotala u čaršaf i frotir, iskopala sam rupu i sahranila je u nju - rekla je ona.

Humku su uočile komšije i pozvale policiju koja je na 7 metara od kuće našla grob i telo Milanke koje je bilo zakopana u dubini od 30 cm.

Na licu mesta bili su dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu koji je obavio uviđaj i naložio obdukciju pronađenog tela kako bi se utvrdio uzrok smrti, kao i druge neophodne provere radi rasvetljavanja ovog slučaja.

BONUS VIDEO:

Video: Jauci majke preminulog Andrije: Umesto rođendan da mu slavimo, tortu ću sinu na groblje da nosim

(Telegraf.rs)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA