≫ 

Cela Srbija se pita zašto je Marjanović otišao kući posle presude za ubistvo, a ne u zatvor: Otkrivamo razlog

"Nakon presude se Rešenje o određivanju pritvora šalje policiji, a potom oni po tom rešenju treba da ga uhapse"

  • 32
Zoran Marjanović Foto: Nikola Anđić

Zoran Marjanović koji je osuđen na 40 godina zbog ubistva supruge Jelene Marjanović umesto da ode direktno u zatvor, otišao je kući u Borču. Cela Srbija je ovo okarakterisala kao skandal, a ovo je razlog zbog kojeg on nije odmah završio iza rešetaka. 

- Nakon presude se Rešenje o određivanju pritvora šalje policiji, a potom oni po tom rešenju treba da ga uhapse. Rešenje bi trebalo da bude dostavljeno u roku od nekoliko dana. Tada će on biti sproveden u zatvor, odnosno, prvo u pritvor - rekao nam je sagovornik iz Višeg suda. 

Dakle, nakon izricanja presude, Zoran je otišao kući u Borču gde je izjavio: "Ne znam šta da prokomentarišem. Ja da znam ko mi je ubio Jelenu taj bi odavno bio u zatvoru. Presuda je sramna, ja nisam kriv".

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović nestala je, odnosno, ubijena je dok je trčala nasipom u Borči u aprilu 2016. godine. Njen suprug Zoran slučaj je prijavio policiji, a i sam se uključio u njenu potragu sa svim njemu znanim i neznanim ljudima. Drugog dana aprila 2016. godine nađena je mrtva u kanalu u Borči. Iza sebe je ostavila tada ćerkicu staru svega šest godina.

Video: Na kapiji dve umrlice: Kuća Marjanovića u Borči u koju se sklonio nakon što je osuđen na 40 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suludo

    22. jul 2022 | 13:31

    Nije on osuđen za krađu trafike nego za smišljeno surovo ubistvo! Takav ne bi smeo da posle presude ode prvo u kafić pa posle do kuće!

  • Danka

    22. jul 2022 | 13:39

    40 godina za ubistvo i pušten kući da bi mogao da ,, klisne". Bože dragi, pa ko je bio tako pametan da sastavi tako nešto??? 🙊🙊🙊

  • LA

    22. jul 2022 | 13:35

    Taman ima vremena da napusti Srbiju ovo je smesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA