Detalji nesreće kod Hipodroma: Autom prešao u kontra smer i izazvao sudar, motociklista poginuo, 5 povređeno

 
  • 6

Vozač motocikla poginuo je na licu mesta

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20.10 sati na Čukarici kod Hipodroma poginuo je motociklista (30).

Naime, do nesreće je došlo kada je Đ. Đ. (26), koji je upravljao "opel korsom" prešao u kontra smer i naleteo na "reno megan" koji je vozio U. Đ. (28).

Na "reno megan" je zatim naleteo automobil "seat leon", kojim je upravljao D. M. (41), a nakon toga i motocikl marke "kavasaki", koji je vozio NN muškarac i on je na licu mesta preminuo od zadobijenih povreda.

U nesreći je povređeno pet osoba. Putnici iz "renoa" L. Đ. (4) i N. Đ. (6) prevezeni su u Urgentni centar, kao i vozač "opel korse" Đ. Đ. i putnik N. M. (25). U Urgentni centar je prevezena i NN devojka stara oko 30 godina koja je bila na motoru.

Ekipa Telegrafa na mestu nesreće zatekla je telo koje je bilo nasred puta, kao i automobile od kojih je jedan bio iščukan sa strane i prevrnute haoube, a drugi, oko 50 metara dalje, potpuno je uništen.

Saobraćaj je obustavljen u oba smera.

Prema nezvaničnim podacima Telegrafa sa lica mesta jednom od vozača putničkih automobila koji su učestvovali u nesreći izmereno je 1,20 promila alkohola u krvi. On je navodno prešao u suprotnu traku.

Video: Teška saobraćajka u Beogadu: U lančanom sudaru na Mostu na Adi, poginuo motociklista

(Telegraf.rs)

Video: Sovilj: RHMZ će putem SMS slati hitne informacije o nepogodama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    21. jul 2022 | 23:49

    Ovo je već ko zna koji sudar u tom delu sa 2 pune linije, vec je bilo poginulih. Ne pomaže tu dupla puna linija. Voze brzo i u krivini predju na suprotnu stranu plus alkohol.Kada cemo da se opametimo i unormalimo u voznji?

  • Hulk

    21. jul 2022 | 22:31

    Kako pređeš u kontra smer kada je između bankina i prazan prostor?

  • Za Sofera iz prethodnog teksta

    21. jul 2022 | 22:47

    Ko je sad u pravu ja ili ti? Nazalost ja 😞nisam egoista samo sam neko ko je izgubio clana porodice zbog onakvih o kojima sa pisao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA