"Bio je čudan, njegova majka je vračala, svi se plaše": Komšije pedofila koji se ubio otkrili jezive detalje

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Radoslav K. iz sela Kalimanići ubio se lovačkom puškom dok je, navodno, imao nanogocu zbog obljube devojčice (13)

Radoslav K. (56) iz sela Kalimanići kod Gornjeg Milanovca koji je juče počinio samoubistvo lovačkom puškom, prema nezvaničnim informacijama, oduzeo je sebi život dok je čekao zatvorsku kaznu od 6 godina koji je dobio zbog obljube devojčice (13). On je navodno imao i nanogicu, a kako kažu njegovi rođaci i komšije, Radoslav je bio "čudan, neuračunljiv, priča se da se drogirao, a da je njegova majka bacala magije po selu".

- To je jedna jako loša porodica. On se drogirao, svašta je radio... Krao je, kažu da je i ranije imao problema sa ženskim osobama, pričalo se da je napadao i ranije - kažu komšije i ističu da iz jednog razloga - "niko nije razgovarao sa njima i da ih je celo selo izbegavalo".

- Znate kako, Radoslavova majka je poznata kao vračara. Ona se bavila svime i svačim. Bacala je magije, mnogi ljudi su dolazili kod nje... Celo selo je izbegavalo tu porodicu i kuću da im nešto ne bi namagijala, da im ne bi nešto "bacila". A eto, šlogirala se... Ona je invalid, u kolicima. Njegov otac dolazi ponekad da ih obiđe, vidimo kola kada dođu, ali ne živi sa njima. Radoslav ima dvoje dece valjda, ali ni oni nisu tu, niti ih iko viđa. Imao je jednu ženu, pa se oženio mlađom, ali ni nju niko ne viđa - pričaju za Telegraf.

Njegovi rođaci kažu da ne žele mnogo da komentarišu i da ne znaju šta se dešavalo.

- On je mrtav, sutra je sahrana... Ne možemo ništa da govorimo o tome šta se dešavalo, šta je on uradio ili nije - kaže njegova rođaka.

Prema ranijim informacijama, Radoslav je priznao delo, ali majka koja ga je navodno prijavila, kasnije nije htela da sarađuje sa nadležnima.

BONUS VIDEO:

(Telegraf.rs)

Video: Počeo spektakl u Batajnici, prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Zastava 2024."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radmila

    19. jul 2022 | 20:02

    Mentalni poremecaji mogu da se ispolje raznovrsno i sa razlicitim spektarom i intenzitetom simptoma ali je uvijek u pitanju isti skup od oko 400 gena. Po opisu reklo bi se da je majka imala shizotipalni poremecaj licnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA