Zabetonirano Ivanovo telo nađeno je pre 21 dan u okolini Leskovca: Troje dece ostalo i bez oca i bez majke

 
 
 ≫ 
  • 1

Klupko zločina počelo je da se odmotava 28. juna ove godine na dan Biljanine sahrane koja je izvršila samoubistvo. Tada je njena ćerka u kući našla očev pasoš i o tome obavestila strica policajca

U Srbiji se još prepričava zločin koji je otkriven pre tri nedelje u selu kod Leskovca. Tog 28. juna porodica je na večni počinak ispratila Biljanu Stojanović (38) i samo nekoliko sati kasnije u buretu koje je bilo zabetonirano našla telo njenog supruga Ivana (40).

Niko ga nije video više od tri godine, a Biljana je njegovim najmilijima govorila da je on u Rusiji. I decu je ubedila da je otac u inostranstvu i da ne može da im se javi.

Dosadašnja istraga utvrdila je da Biljana nožem u kući presudila suprugu. Međutim, još nije poznato da li joj je neko pomagao u zločinu.

Ono što sve čudi jeste činjenica da je Biljana tri godine sve ubedila da je njen suprug u Rusiji na radu.

- Deca su se vratila u kuću. Međutim, Ivan još nije sahranjen. Svi se i dalje čudimo kako niko nije insistirao da čuje i nađe Ivana. Njegov rođeni brat je policajac i on je našao telo. Kako god da bilo čoveka nema. Ubijen je, a ona je presudila sebi. Ni u selu od nas niko ništa niti je čuo niti video- tvrde mešani sela Veliko Trnjanje nadomak Leskovca.

Klupko zločina počelo je da se odmotava 28. juna ove godine na dan Biljanine sahrane koja je izvršila samoubistvo. Tada je njena ćerka u kući našla očev pasoš i o tome obavestila strica.

Policija je bila u šoku kada je videla telo muškarca u buretu. Ivan je bio zazidan.

- Sumnjamo da je Stojanović ubijen u maju 2019. godine i to nožem. Ispitano je na stotine ljudi, ali niko nije mogao da pomogne - kaže naš izvor blizak istrazi.

Ivanovi najrođeniji tokom istrage rekli su da ih je Biljana ubedila da je u Rusiji, ali da ne može da se javi. Tako je govorila i deci, a tvrdila je da otac dolazi uskoro i da će kupiti stan u Beogradu.

Motiv zločina još nije poznat.

(Telegraf.rs)

Video: "Tukli su ga i na albanskom tražili novac": Komšinica pretučenog Radića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fatma

    19. jul 2022 | 09:34

    Zašto se roditelji i brat nisu interesovali gde je Ivan,to niko normalan ne može da razume a sada im se probudila znatiželja,posle suicida snajke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA