Ekskluzivno prenosimo poruke sa "Skaja": Ovako je Belivuk i njegov klan namamio Nikolu Mitića u Ritopek

 
 
 ≫ 
  • 17

U njoj je do detalja opisano kako su Belivuk i njegov klan oteli i likvidirali Nikolu Mitića, a tužilaštvo poseduje i poruke koje su razmenjivali na aplikaciji "Skaj" koje vam ekskluzivno prenosimo

Druga optužnica protiv Veljka Belivuka i njegovog klana potvrđena je na sednici veća održanoj početkom ovog meseca u Tužilaštvu za organizovani kriminal kojom im se na teret stavlja ubistvo Nikole Mitića u avgustu 2020. godine i Gorana Mihajlovića u aprilu 2019. godine. 

U njoj je do detalja opisano kako su Belivuk i njegov klan oteli i likvidirali Nikolu Mitića, a tužilaštvo poseduje i poruke koje su razmenjivali na aplikaciji "Skaj" koje vam ekskluzivno prenosimo, inače, ovo su im bili nadimci na pomenutoj aplikaciji:

Veljko Belivuk - Soprano, Marko Miljković - Kratos i Leon, Srđan Lalić - Bari, Budimir Marko - Kantona, Budimir Miloš - Ares, Vlade Draganić - Boske i Brale, Nebojša Janković - Hel, Nemanja Đurić - Tajson, Nikola Spasojević - Topalović, Tešić Dejan - Fleš, Bojan Hrvatin - Anakin i Leo Luka, Nemanja Lakićević - Džeri, Nikola Stefanović - BMW, Vladimir Grek - Ragnarot, Vladimir Dimitrijević - Šeprtrlja, Filip Ivanovski - Engri, Boris Karapandžić- Salvatore, Aleksandar Vučeljić - Struja, Marko Andrić - Disenador, Stošić Aleksa - Riven.

Nikola Mitić koristio je ime - Posejdon, a Lazar Vukićević bio je - Swen.

Njihove poruke sa Skaja su u priloženom kao i nekoliko fotografija uznemirujućeg sadržaja:

Pomenuti kriminalni klan se tereti da su oštećene među kojima su Nikola Mitić i Goran Mihajlović zajedno sa organizatorima pratili, javljali kretanje i namamljivali ih da dođu na određena mesta, otimali ih mučili, ispitali kako bi iznudili informacije koje su ih intresovale i ubijali lica u Ritopeku u kući koju su zvali Klanica, a u koju su instalirali idustrijsku mašinu za mlevenje mesa kojom su mleli tela ubijenih, zidove prekrivali najlonom, čistili hemijskim sredstvima, a sve zbog uklanjanja tragova ubistva. Tu su držali i veliku količinu eksploziovnih materija, municiju...

U avgustu 2020. godine u Beogradu su se organizovali da prate vozilo marke "Honda Civic" u kojem je bio Nikola Mitić, odnosno, kontra pratnju su uradili - Hrvatin, Lalić, Budimir, Tešić, Stošić. Nadgledali su vozila koja bi eventualno pratila Belivuka. Lalić je uočio sumnjivu "Hondu". Potom su kod Američke ambasade Belivuk, Miljković, Rešević i Grek presreli vozilo i izveli Mitića, vezali i ubacili u škodu i odvezli u "bazu" na stadion FK "Partizan". Tamo su ga dočekali Belivuk, Miljković, Lalić, Budimir Miloš, Hrvatin i tu ga ispitivali da im kaže ko ga je posalo da ih prati, potom ga maltretirali, uzeli mu Skaj, prinudili da da šifru. Zatim su utvrdili da ima kontakt da Lazarom Vukićevićem (Swen) kojeg su takođe ubili u Ritopeku. Zatim su obrisali snimke sa kamera na stadionu i bacili njegov Skaj u Dunav. U Ritopeku su ga potom likvidirali.

Na stadionu "Partizana" u "bazi" su u međuvremenu okrečili zidove, odnosno, uklonili tragove krvi koji su ostali od Mitića, kako i tragove u Ritopeku u kojem su ga ubili.

Njegov auto su ostavili u Rakovici, a policija ga je pronašla na parkingu, bio je pun lišća i prašine. U njemu je nađena limenka energetskog pića, paklica cigareta i fiskalni račun.

BONUS VIDEO:

Video: U Belivukovoj kući pronađena mašina za mlevenje, potvrđeni tragovi DNK različitih žrtava

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    16. jun 2022 | 23:34

    Gamad bolesna!

  • Dr

    16. jun 2022 | 21:08

    Dajte presudu. Ne zamarajte nas više kad će te ih sutra pustiti.

  • Kiborg

    16. jun 2022 | 22:51

    Doživotna!A Hrvatinu daje 98 godina,to je manje od doživotne.Oni su svi monstrumi.A najveći je Mare,gori od njih 5 zajedno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA