≫ 

Predao se Šarićev policajac: Spreman da kaže sve o slučaju narko-bosa

Radovanović je izbegao hapšenje u aprilu kada su lisice stavljene Šariću i ostalim osumnjičenima, a danas je sam došao u prostorije tužilaštva

  • 2
Darko Šarić, Danilo Stojanović  Milutin Radovanović Foto: ATA Images, Facebook

Milutin Radovanović, policijski službenik, danas se sam javio Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, koje je protiv njega pokrenulo istragu zbog sumnje da je bio deo kriminalne grupe Darka Šarića, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Radovanović je izbegao hapšenje u aprilu kada su lisice stavljene Šariću i ostalim osumnjičenima, a danas je sam došao u prostorije tužilaštva.

Podsetimo, osumnjičenima Milutinu Radovanoviću i Danilu Stojanoviću, kao službenim licima, policijskim službenicima MUP RS, UKP, SKOP, se stavlja na teret i da su iskorišćavanjem svog službenog ovlašćenja sačinili službene isprave neistinite sadržine u kojima su pripadnike organizovane kriminalne grupe i druga lica lišena slobode predstavljali kao lica od izuzetnog značaja za bezbednost Republike Srbije, zbog čega postupajući javni tužilac nije doneo rešenje o zadržavanju niti je protiv ovih lica predložio određivanje pritvora.

Danilo Stojanović i Milutin Radovanović pobegli su iz Srbije dva sata pre nego što su kolege upale u njihove stanove da ih uhapse zbog sumnje da su deo kriminalnog klana Darka Šarića.

Stojanović je uhapšen u Beranama po međunarodnoj poternici koju je raspisala Republika Srbija.

Inače, on je lociran na graničnom prelazu Grnčar sa Albanijom, na izlazu iz Crne Gore, kada je granična policija vršila kontrolu vozila crnogorskih registarskih oznaka kojim je upravljao V. R. (43), a u kom se kao suvozač nalazio Stojanović i imao je dokumenta Srbije. Nakon uvida u lična dokumenta policijski službenici su vozilo usmerili na drugu liniju granične provere, nakon čega je Stojanović izašao iz vozila i dao se u bekstvo.

Podsetimo, Stojanović i Radovanović u lokalu na Cvetnom trgu usred bela dana u februaru brutalno pretukli kolegu M. V, načelnika odeljenja u Interpolu. Tom prilikom M.V. zadobio je teške telesne povrede u vidu preloma vilice, frakuturu lobanje, kao i prelom ruke.

BONUS VIDEO:

Video: Pretres vile Darka Šarića: SAJ i inspektori blokirali ulicu kod Dvora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA