Fotografije i snimak iz Surčina pokazuju sav užas koji se dogodio: Rafalom iz kalašnjikova ubio komšiju Vuka

 
 
 ≫ 
  • 1

Prema prvim rezultatima motiv je, navodno, sukob oko narkotika

Vuk J. (35) upucan je sinoć u Surčinu, a potraga za njegovim napadačem Đurom N. (23) je i dalje u toku. On je sinoć ispalio rafal iz kalašnjikova, a Vuk J. (35) je nakon nekoliko sati preminuo od zadobijenih povreda, odnosno, od tri hica koja su ga pogodila u stomak. 

Fortografije i Snimak sa mesta pucnjave svedoče o užasu koji se dogodio sinoć. Kako se vidi iz priloženog razbijeno je staklo na sve strane, a tragovi metaka vidljivi su na kolima, kamp kućici koja je parkirana u blizini, a nedaleko od kuće u kojoj živi Đura N. je trag krvi.

Prema prvim rezultatima motiv je, navodno, sukob oko narkotika.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, Vuk je sinoć sa bratom i trojicom drugova bio u Jakovu u Ulici Braće Žigić kod broja 17 kada je iz kola izašao Đura N. i sasuo kišu metaka u mladića.

- Mislim da ga je pogodio u stomak. Nismo mogli ništa da sprečimo, ali nas nije povredio. Ranjenog Vuka sam ubacio u automobil i odmah odvezao u Dom zdravlja u Surčinu. Bio je u teškom stanju- ovako je opisao ubistvo u Jakovu M. M. brat ubijenog Vuka J.

Prema našim informacijama, svedoci ubistva nisu mogli inspektorima da otkriju motiv zločina.

Podsećanja radi, osumnjičeni Đura M. sinoć je oko 20 časova izašao iz "golfa" i prišao Vuku koji je bio sa bratom i prijateljima. Kada ga je izrešetao pobegao je sa mesta zločina. Kamere su snimile vozilo, ali još nije poznato gde se krije mladić.

Osumnjičeni je zaposlen kao kuvar na jednom novobeogradskom splavu.

Aktivan je na društvenim mrežama gde ima fotografija i sa oružjem.

Do sada nije osuđivan.

Video: Trenutak hapšenja kriminalaca u Zagrebu: Naručivali likvidacije konkurenata

Video: Počela izgradnja kompleksa "Green line" na Novom Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA