"Mogu sve da vas izbodem!": Učenica otkrila jezive detalje ubadanja učenika "skakavcem" u Trgovačkoj školi

 
 
 ≫ 
  • 14

Napad se dogodio nasred časa

M.K. (17) koji je "skakavcem" izbo učenika prvog razreda Trgovačkoj škole u Beogradu neposredno nakon što je nožem napao i povredio Ž.Š. (16) takođe đaka te školske ustanove, kada je počinio svoj "krvavi pir", prema rečima učenice koja je bila očevidac, rekao je rečenicu koja im je uterala strrah u kosti.

- Mogu sve da vas izbodem! Viknuo je nakon što je izbo našeg druga, a posle je povredio i drugog našeg druga - rekla je učenica za Telegraf.rs.

Kako saznajemo na licu mesta, oni se svađali oko toga čiji je kraj u Beogradu. Tačnije, izbodeni M. K. je iz Zemuna, a Ž. S. sa Lekinog Brda.

- Policija je u kanti za smeće našla krvav nož kojim je uboden maloletnika. Nakon napada Ž. Š. se dao u bekstvo, policija ga je uhapsila u Balkanskoj ulici. Iza svega se krije svađa dvojice učenika - kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, napad se dogodio, oko podne, kada su se dvojica ucenika posvađala, u učionici, tokom nastave. Osumnjičeni za napad M. K. (17) najpre je školskog druga udario stolicom, a onda ga nožem ubo u leđa. Nastavnica i ostali učenici odmah su pozvali lekare i policiju. Ekipa hitne pomoći prevezla je povređenog učenika u dečiju kliniku u Tiršovoj, a on ima povrede leđa i usne.

Video: Tinejdžer (16) udario druga stolicom, pa ga izbo u školi u Beogradu

(Telegraf.rs)

Video: Jubilarni 40. Beogradski džez festival otvorio Big bend RTS-a vođen Alanom Brodbentom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    6. maj 2022 | 14:53

    Nisu to svadje oko kraja..vec klasicno teranje sile i buduci narko diler ili navijac...secite to u korenu.

  • Lazarelo

    6. maj 2022 | 14:48

    Neki su izgleda oštećeni u glavi još od najranijega detinjstva.

  • Pocinje

    6. maj 2022 | 14:45

    Ponovo izigravanje Beogradckih mangupa sa vreloga asvalta ali nezive dugo bas kao i mnogi sto su bili kada sa 16 radi ovo sa 20 mu je kraj ako ne i pre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA