Slala je starcu i mladiću: Protiv majke koja je podvodila maloletnu ćerku u selu kod Kovina dignuta optužnica

 
 ≫ 
  • 1

Majka se sumnjiči da je muškarcu (60) slala devojčicu u njegovu kuću kako bi on imao odnose sa njom, a ovaj je to snimao telefonom

Protiv majke iz okoline Kovina koja se tereti da je podvodila svoju maloletnu ćerku (14) podignuta je optužnica. 

Ona je uhapšena krajem februara, a sa njom su "pali" i muškarac (60), kao i tinejdžer (18) koji se terete da su imali seksualne odnose.

- Majka se tereti za posredovanje u vršenju prostitucije, za zapuštanje, zlostavljanje maloletnog lica kao roditelj i izlagala je radnjama koje su štetne za njen razvoj. Preti joj od jedne do 10 godina zatvora. Tužilaštvo je tražilo da se ona osudi na tri godine zatvora i 500.000 dinara novčane kazne - saopštili su za naš portal iz Višeg tužilaštva u Smederevu.

Majka se sumnjiči da je muškarcu (60) slala devojčicu u njegovu kluću kako bi on imao odnose sa njom, a ovaj je to snimao telefonom.

Članovi porodice oštećene devojčice su navodno videli te snimke, prvo su stali u odbranu maloletnice, a onda su promenili iskaze i rekli da ništa ne znaju,

BONUS VIDEO:

Video: Snimak hapšenja grupe koja je terala devojku (17) na prostituciju

(Telegraf.rs)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA