Pao Šarićev saradnik u Crnoj Gori: Srbija ga traži i zbog teškog ubistva

 
 
 ≫ 
  • 1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su 14. aprila u međunarodnoj akciji koordiniranoj od strane EUROPOL-a i EUROJUST-a, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i BIA, pored D. Š., uhapsili još četiri člana ove organizovane kriminalne grupe koja je delovala na teritoriji Republike Srbije, Evrope i Južne Amerike

Po međunarodnoj poternici koju je raspisala Republika Srbija, u Beranama je uhapšen D. S. (44), koji se tereti da je član organizovane kriminalne grupe, koju je kako se sumnja, organizovao Darko Šarić.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su 14. aprila u međunarodnoj akciji koordiniranoj od strane EUROPOL-a i EUROJUST-a, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i BIA, pored D. Š., uhapsili još četiri člana ove organizovane kriminalne grupe koja je delovala na teritoriji Republike Srbije, Evrope i Južne Amerike.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotreba službenog položaja.

(Telegraf. rs)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukodlak

    18. april 2022 | 18:31

    Cudo mu niste jos stavili na teret ,i trgovinu -BEBA ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA