Otkrivamo pozadinu otmice u Požarevcu: Francuz uvukao u kola svoju devojku, hteo da je vozi u Belgiju

 
 
  • 13

Oni žive u vanbračnoj zajednici u Belgiji i tamo su se posvađali

Policija u Požarevcu danas je uhapsila francuskog državljanina R.J. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela protivpravno lišenje slobode i nasilje u porodici. On je, kako Telegraf saznaje, sa prijateljem K.M. (26) državljaninom Hrvatske oteo svoju nevenčanu suprugu i njenu sestru u pomenutom gradu, koju je, kako nam sagovornik iz istrage otkriva, hteo da vrati u Belgiju.

- Oni žive u vanbračnoj zajednici u Belgiji i tamo su se posvađali. On je došao u Srbiju nazad da bi je vratio u Belgiju. Oteo je i njenu sestru maloletnu sestru i dovezao za Beograd. Sestru je vratio nazad u Požarevac, a nju je zadržao u Beogradu u jednoj kući u kojoj ju je tukao i psihički maltretirao - rekao nam je sagovornik iz istrage. 

Podsetimo, pripadnici MUP u Požarevcu uhapsili su francuskog državljanina R. J. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela protivpravno lišenje slobode i nasilje u porodici.

Policija je uhapsila i hrvatskog državljanina K. M. (26), osumnjičenog da je izvršio krivično delo protivpravno lišenje slobode.

Oni se sumnjiče da su 27. marta ove godine u Požarevcu na silu ugurali u automobil 20-godišnju nevenčanu suprugu R. J. i njenu šesnaestogodišnju sestru.

Potom su ih automobilom koji je vozio R. J. odvezli u Beograd, odakle su maloletnicu taksijem vratili u Požarevac.

Dvadesetogodišnjakinju su, kako se sumnja, odvezli do jedne iznajmljene kuće u kojoj su je držali protiv njene volje i gde ju je R. J. psihički maltretirao i tukao.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    29. mart 2022 | 17:59

    R.J. verovatno Roleks Jovanović 😂😂😂

  • Ajde

    29. mart 2022 | 17:20

    Nas seljak sa stranim pasosem ima takvih na kilo cuj FRANCUZ😂😂😂

  • Laki Luka

    29. mart 2022 | 18:00

    Neko sa 20 god je po nekim zakonima maloletan. A pitanje je i taj sa 21 je li to punih 21 god. Šta je taj naucio o zivotu, sta je stvorio.... Nije u stanju ni hormone obuzdati. Umesto glavom misli k.... Takve su nekada u vojsku slali da bar nesto nauce o zivotu i da tek tada postanu ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA