≫ 

Snimak s lica mesta stravičnog napada u Zaječaru: Policajac preminuo, ima još ranjenih

Ulica je ograđena policijskim trakama, na mestu dešavanja stacioniran je veći broj policijskih vozila i policajaca

  • 2

Na Jutjub kanalu "Radio Magnum" objavljen je snimak s lica mesta gde se odigrala drama u Zaječaru do koje je došlo u ponedeljak oko 22 sata kada su u Ulici 7. septembar u stambenoj zgradi, gde su ranjene dve osobe.

Kako se sumnja, komšije su prijavile pucnjavu zbog sumnje da je jedna osoba pucala na komšinicu iz te zgrade. Nakon izlaska na intervenciju, ranjen je i policajac koji je kasnije podlegao povredama.

Ulica je ograđena policijskim trakama, na mestu dešavanja stacioniran je veći broj policijskih vozila i policajaca, kao i jedno vozilo Hitne pomoći.

U krvavom obračunu koji je sinoć i rano jutros na tri sata potpuno paralisao Zaječar napadač je iz vatrenog oružja u ulici 7. septembra ubio komšinicu, a zatim i policajca, koji je pokušao da interveniše, javlja Glas Zaječara.

Do pucnjave je došlo u ulici 7. septembra, u zgradu u broju 8, oko 22 sata. Kako za Telegraf kaže Anđela Risantijević, glavna i odgovorna urednica Glasa Zaječara, prema nezvaničnim informacijama, komšija je pucao i ubio komšinicu, a zatim pucao i ubio policajca i ranio još jednu policajku i policajca.

U Zaječar su helikopterom oko 23.15 stigli pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ), a sa njima i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i komandant SAJ Vulević.

Oko 1.20 iz blokiranog dela grada začula se glasna eksplozija, praćena sa više hitaca, nakon čega je sve utihnulo.

Ovde pogledajte snimak drame iz ulice 7. septembra.

- Prema onome što saznajemo nezvanično, napadač je likvidiran u akciji. Pripadnici SAJ su napustili Zaječar helikopterom sa stadiona Timoka oko 2.20 jutros - kaže Risantijević za Telegraf.

Ovde pogledajte poletanje helikoptera sa stadiona Timoka, oko 2.20 ujutru.

Ona nam je rekla da je nezvanično saznala da je napadač osoba koja je više puta prijavljivana zbog maltretiranja komšija.

Uviđaj policije je u ranim jutarnjim satima još bio u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA