Za 24 sata u Srbiji 3 stravična zločina: Jedan je hteo da zakolje, drugi je ubio, a treći isekao ženu sekirom

 
 
 ≫ 
  • 4

Na Zvezdari je nasrnuo na ženu sekirom, u Vranju je nakon višegodišnjeg maltretiranja izbo nožem i ubio, a treći je pokušao da zakolje suprugu u Sremčici

U protekla 24 časa na teritoriji Srbije dogodila su se tri stravična zločina u kojima su žene bile žrtve svojih partnera. Poslednji se dogodio jutros oko 8 časova na Zvezdari kada je muškarac Goran S. napao ženu Sanju sekirom, udarao je više puta, pa pokušao da se obesi. Dan pre, muž je u Vranju izbo suprugu nožem pred ćerkom. Nesrećna žena je kasnije preminula. Iste noći u Sremčici Ž. Š. je zabo nož u vrat supruzi J. R. (57).

Zločin na Zvezdari, podsetimo, dogodio se jutros oko 8 časova. Supružnici su se, kako saznajemo, posvađali, nakon čega je on uzeo sekiru i posekao je. Kada je video šta je uradio, pokušao je da se obesi. Zapomaganje je čuo njihov komšija, došao i njega skinuo sa vešala, pa pozvao policiju.

Dve ekipe Hitne pomoći su bile na licu mesta i prevezli su oboje na reanimaciju. Žena je zadobila višestruke povrede glave i vrata od udaraca sekirom.

Dan ranije dogodio se zločin u Vranju kada je muž pred ćerkom napao suprugu i tom prilikom je zabio nož od 20 centimeatara. Nesrećna žena je preminula juče u bolnici u Nišu.

Inače, prema rečima rođaka ove porodice, Dejan je godinama maltretirao nesrećnu ženu i troje dece koje ima.

Vranje, porodično nasilje Foto: Shutterstock

- Dejan je teška pijanica. Po je po zanimanju moler i radio je godinama u Nemačkoj, ali su ga oterali odande i čim se vratio izbo je nesrećnicu - kaže naša sagovornica. Ona ističe da nasilje u ovoj kući traje desetinama godina unazad.

- Njegov otac je takođe bio pijanica, tukao je njegovu majku, njega i brata, a sada se razboleo. Dejan se ponaša isto kao i otac. Tukao je svoju ženu, ima dve ćerke, obe maltretira, a tuče i sina. Ova koja je probala da spasi majku ima samo 12 godina... Mučenica. Druga ćerka ima oko 20 godina, kao i sin - kaže ona.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje, a tokom istrage utvrđeno je da je čovek bio pod dejstvom alkohola.

Iste noći, četiri sata kasnije u Sremčici, beogradska policija uhapsila je Ž. Š. (73) zbog sumnje da je pokušao da ubije svoju suprugu J. R. (57).

Nesrećna žena je spavala kada joj je nevenčani suprug zario nož u vrat, a ćerku je, kada je pokušala da odbrani majku, posekao po ruci.

- Zapomaganje majke čula je ćerka koja je uspela da savlada oca i oduzme mu nož. Odmah je pozvala policiju i lekare. Nasilnik je uhapšen - kaže naš izvor blizak istrazi.

Povređena J. R. primljena je u bolnicu i nalazi se van životne opasnosti. Lekari su joj konstatovali ubodnu ranu na vratu i posekotine na rukama dok se branila.

Video: Strava i užas na Zvezdari, muž udarao sekirom ženu pa pokušao da se obesi: Telegraf na mestu zločina

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄

    25. mart 2022 | 13:24

    Mnogo se nešto osilili ovi slabići. Maltretiraš ženu godinama, pa takvi ni vazduh ne zaslužuju.

  • sale kg

    25. mart 2022 | 13:16

    Gledamo rijaliti...

  • Sneki

    25. mart 2022 | 14:15

    Od kad su se primitivci sjatili sa planina u grad ubistva su postala svakodnevnica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA