Zorica je dala 15.000 evra Bogdanu Joksimoviću za nov dom: Ni kuću ni novac nije videla, a pomoć traži na sudu

 
 
 ≫ 
  • 10

Na dan kada se Joksimović obavezao da završi kuću (1.marta ove godine) pozvala je advokata i ušla u borbu i dokazivanje prevare. Krivičnu prijavu protiv vlasnika "Garden designa" podnela je Drugom osnovnom sudu u Beogradu

Beograđanka Zorica Dojčinović početkom ovog meseca doživela je veliko razočarenje kada je shvatila da je žrtva prevare i da ni nakon pola godine čekanja neće ući u svoj dom na Availi za koga je dala 15.000 evra!

Naime, kako sama tvrdi nakon kupovine placa poželela je da na njemu izgradi drvenu kuću.

- Na instagramu sam videla stranu "Garden design" i kontaktirala vlasnika firme Bogdana Joksimovića. Mogu vam reći da sam izabrala drvenu kuću o kojoj dugo sanjala. Joksimović mi je rekao da je njena cena 30.000 evra i da odmah moram da dam pola novca kako bi što pre bila gotova. Pristala sam i 9. septembra prošle godine otišla sam do notora kako bi overili ugovor. Tada sam mu dala 10.000 evra , a u stanu na Voždovcu još 5.000 evra pred dva svedoka- počinje svoju ispovest za "Telegraf.rs" Zorica Dojčinović.

Prolazili su dani i meseci, a Joksimović nije dolazio ni da pogleda lokaciju gde će se kuća postaviti.

- Zvala sam ga, a on mi je obećavao da će uskoro doći. U jednom trenutku njegov broj je bio nedostupan. Kontaktirala sam ga pomoću Instagrama. Sećam se da mi je tada rekao da mu treba još novca. Nisam mu dala, a zapretila sam mu da ću ga tužiti i da će cela Srbija znati ko je Bogdan Joksimović- tvrdi naša sagovornica.

Kako je tvrdila tako je i uradila. Na dan kada se Joksimović obavezao da završi kuću (1.marta ove godine) pozvala je advokata i ušla u borbu i dokazivanje prevare. Krivičnu prijavu protiv vlasnika "Garden designa" podnela je Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

- Neću se smiriti dok Joksimovića ne pošaljem u zatvor. Teško smo zaradili i kupili plac na Avali, niko nam ga nije poklonio. Dala sam mu onoliko novca koliko je tražio. Čekala do dana do kog je po ugovoru bio obavezan da mi preda kuću na korišćenje. Čak sam mu i dala 15 dana da mi vrati novac ili počne izgradnju kuće- kaže Zorica.

"Telegraf.rs" pokušao je danas da kontaktira Bogdana Joksimovića kako bi dobili odgovore na pitanja u slučaju Zorice Dojčinović, ali njegov mobilni broj nije bio dostupan. Uspeli smo da ga dobijemo na Fejsbuku i on nam je odgovorio:

- Posaljite pitanja i konsultovaću se sa advokatom- napisao je Joksimović.

S druge strane Drugi osnovni sud u Beogradu potvrdio je da je naša sagovornica podnela tužbu protiv vlasnika "Garden designa".

Video: Ovi ljudi su prepisivali prazne stanove na svoje ime i posle ih prodavali

(Telegraf.rs)

Video: Počeo spektakl u Batajnici, prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Zastava 2024."

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko bg

    24. mart 2022 | 14:08

    Znaci ne pomaze ni ugovor , e moja Srbijo

  • suarez

    24. mart 2022 | 13:38

    Imam i ja jedan takav slucaj . Mene je za kucu na mom placu ojadio investitor iz Sapca . Proslo je 17 meseci kako je probio rok , pare uzeo unapred 24000€ uz potpisan ugovor i overen kod notara i nista.. Kuca je grafjena doduse ali jos nije useljiva .. Ostaje mi tuzba posto nista ne pomaze ljudski ali….Po recima advokata slucaj je cist samo postoji problem odakle naplatiti prnale koji su u ugovoru kada nema nikakvu imovinu na sebe .. ja da ga saljem u zatvor necu dobiti svoju kucu …..

  • duja

    24. mart 2022 | 17:52

    to se gospodjo neradi tako.postoji mnogo efikasniji nacin,obratite se na pravu adresu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA