Vatrogasci razbili prozore i zatekli tela učitelja u kući u Nišu: Danima ih nisu videli, pa pozvali policiju

 
 
 ≫ 
  • 0

Prema nezvaničnim informacijama, jedno od supružnika je umrlo prirodnom smrću

Tela supružnika koji su nađeni jutros u svojoj kući u ulici Despota Stefana 50 u niškom naselju Durlan su identifikovana. Kako saznajemo na licu mesta, radi se o Georgiev Todori i Miodragu čija su tela nađena jutros. Oni su, prema rečima komšija, učitelji u penziji. Živeli su sami, imaju dva sina koji su fakultetski obrtazovani i žive u Kanadi.

Nis, bracni par pronađen mrtav u stanu Foto: Telegraf

- Starac je viđen u petak, javio se komšijama. Nakon što smo nekoliko dana videli da roletne spuštene i da nema svetla, pozvali smo policiju. Potom su došli vatrogasci i razbili prozore obzirom da je kuća bila zaključana - rekli su meštani za Telegraf i dodali: "Todora nije mnogo izlazila poslednja tri meseca, bila je bolesna. Oboje su bili mirni ljudi koji se nikome nisu zamerali i nisu imali nikakvih problema".

Prema nezvaničnim informacijama, jedno od supružnika je umrlo prirodnom smrću, a možda i oba, ali će tačan uzrok smrti oba supružnika biti poznat nakon obdukcije.

Baka je, navodno, nađena na krevetu , a deka na podu.

Video: Napila ga, pa ga iskasapila sekirom na spavanju: Uznemirujući snimci sa mesta zločina

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA