Jasmina iz Lazarevca nakon ubistva muža ostavila pismo: "Voli vas, mama. Budite dobri i hrabri..."

 
 ≫ 
  • 0

Ona je navodno imala psihičkih problema, a i ranije je imala ispade

Jasmina S. (44) koja je osumnjičena ubila svog muža Predraga S. iz Lazarevca, nalazi se u Urgentnom centru u Jedinici intenzivnog lečenja, potvrđeno je za Telegraf.rs u toj ustanovi.

Lazarevac i jutros priča o stravičnoj porodičnoj tragediji kada je sinoć žena pokušala da se ubije, nakon što je prethodno izbola muža nasmrt.

Jasmina je, navodno, zbog sumnje na preljubu, presudila svom mužu Predragu, nanevši mu nekoliko ubodnih rana, prenosi Informer.

Ubila muža, rekla komšijama da je u bolnici

Nakon zločina za koji je osumnjičena, danima je navodno koristila omekšivač i kućnu hemiju kako bi prikrila neprijatan miris beživotnog tela, a komšijama je navodno rekla da joj je muž u bolnici zbog visokog pritiska.

Prošle noći, njihovo troje dece zakucala su na vrata prvog komšije, koji živi preko puta njih u zgradi. Pokazali su mu oproštajno pismo majke u kojem je, kako saznajemo, pisalo: "Voli vas, mama. Budite dobri i hrabri..."

Komšija je nekako uspeo da smiri decu, dao im je slatkiše i krenuo u susedni stan. Međutim, kako je Jasmina pokušala samoubistvo pred ulaznim vratima, nije mogao da ih otvori. Pozvao je policiju i onda video jeziv prizor.

Jasmina je ležala sva u krvi s tri ubodne rane na vratu, dok je Predragovo beživotno telo bilo na kauču skroz pomodrelo.

Video: Ubistvo sekirom u Rušnju: Usmrtio komšiju zbog imovine

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA