Zaplenjen nakit vredan 7.000 evra na Batrovcima: Bračni par iz Bugarske krio u koferu 400 brojanica

 
  • 0

Protiv 51-godišnjeg vozača automobila pokrenut je prekršajni postupak pred nadležnim sudom

Carinici su u petak na prelazu Batrovci sprečili pokušaj jednog putnika da u ličnom prtljagu prokrijumčari srebrni nakit, čija je vrednost procenjena na više od 7.000 evra.

Prekršaj je otkriven kada je u popodnevnim satima na izlazu iz zemlje za detaljan pregled izdvojen automobil "audi", kojim je putovao bračni par bugarskih državljana, saopštila je Uprava carina.

Mada su rekli da nemaju ništa za prijavljivanje, u jednom od kofera smeštenih u prtljažniku automobila, pronađena je velika količina srebrnog nakita sakrivenog ispod garderobe.

Zadržano je preko 400 brojanica delimično izrađenih od srebra, oko 200 komada različitog srebrnog prstenja, 11 ogrlica i dva kompleta orglica sa minđušama, ukupne vrednosti od oko 7.200 evra.

Protiv 51-godišnjeg vozača automobila pokrenut je prekršajni postupak pred nadležnim sudom, do čijeg će okončanja krijumčareni srebrni nakit biti zadržan.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA