Vraćali se s rođendana, naleteli na traktor i stradali: Vozač izgoreo u plamenu. Povređeni brat i sestra

 
  • 10

Vozač traktora je ostao nepovređen, pa ih je sam izvlačio iz zapaljenog automobila

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko ponoći na ulazu u Alibunar iz pravca Vladimirovca, poginula su dva mladića, dok su još dvojica momaka i jedna devojka prošli sa teškim povredama.

Prema saznanjima "Novosti" do tragedije je došlo kada je automobil, kojim je upravljao mladi advokat iz Alibunara Z. A. (32), iz zasad nepoznatih razloga naleteo na traktor sa plugom, koji se kretao.

Vozilo se nakon sudara zapalilo. Vozač je izgoreo u plamenu, dok je druga stradala osoba V. M. (40) izdahnula na putu do bolnice u Pančevu.

- Društvo se vraćalo sa nekog rođendana u Vladimirovcu, kada su naleteli na traktor. Strašno je kako su stradali, ali je sreća da nije bilo i više žrtava. Vozač traktora je ostao nepovređen, pa ih je sam izvlačio iz zapaljenog automobila, dok nije došla pomoć – kaže za "Novosti" poznanik jednog od stradalih.

Među povređenima su i brat i sestra. Oni su sa još jednim prijateljem prebačeni u Beograd, ali nam još nije poznato u kakvom su stanju.

(Telegraf.rs)

Video: Predivna priča o spasavanju zaštićene i ugrožene vrste: "Vrtela se kao vitez Koja nasred puta"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zox

    13. februar 2022 | 13:56

    Garantovano je traktor bio neosvetljen ako je tako vozača traktora na robiju, bio sam prisutan kada je prošao pored mene u suprotnoj zraci, traktor koji je imao upaljena radna svetla umesto stop svetla jer mu nisu radila, na njega je naleteo polo i udario ga otpozadi, u polu su bile majka i ćerka koja je bila vozač, nažalost majka je podlegla od zadobijenih povreda. Tako da su traktoristi velika opasnost noću jer nemaju ispravnu saobraćajnu signalizaciju.

  • 13. februar 2022 | 13:40

    Jel bili trezni sa slavlja ?

  • Sara

    13. februar 2022 | 13:36

    Ti traktoristi su ubice na putu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA