Goran otrovan, telo zapaljeno, ali nikad nije nađeno: Šta stoji u naredbi o istrazi protiv Belivukove grupe?

 
 
 ≫ 
  • 11

Naredba o sporovđenju istrage protiv klana Veljka Belivuka doneta je 1. februara 2022. zbog krivicnog dela teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora

U naredbi za sprovođenje istrage Tužilaštva za organizovani kriminal stoji da je Goran Mihajlović (21) iz Beograd otrovan, pa zapaljen, saznaje "Telegraf.rs" iz izvora.

Za ovaj zločin osumnjičen je Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, Marko Miljković, zvanog Mesar, Vlada Draganić, Miloš Budimir i Nikola Spasojević.

Naredba o sprovođenju istrage protiv njih doneta je 1. februara 2022. zbog krivičnog dela teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Majka i sin, Sanja, Goran Mihajlović Goran sa majkom / Foto: Privatna arhiva

Mihajlović je nestao 1. aprila 2019. u Beogradu. Njegov telefon, toga dana je bio dostupan do 16.30 sati, a posle toga o njegovoj sudbini se ništa nije znalo. Sedam dana kasnije, porodica je prijavila nestanak, a policija je njegov automobil pronašla 12. aprila na Novom Beogradu, na parkingu, ali od njega nije bilo ni traga. U automobilu su, navodno, pronađeni pištolj, pasoš i lična karta.

Klan Veljka Belivuka optužnicom se tereti za pet ubistava - Milana Ljepoje, Zdravka Radojevića, Gorana Veličkovića Goksija, Aleksandra Gligorijevića Pukija, kao i Lazara Vukićevića. U međuvremenu istraga je pokrenuta i za ubistvo Nikole Mitića.

Video: Snimak upada u Belivukovu kuću: Prikazano kako je otkrivena tajna soba, pored ulaza pepeo

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Degipranjani

    8. februar 2022 | 18:02

    Mnogi mladi ljudi su netragom nestali, "zaslugom" kasapina Belivuk, Miljković i njihovih saučesnika. Sada, kao fol im sude, a sudinica je otišla na bolovanje i neće se vraćati dok taj predmet ne dodele nekom drugom. Jer, žena zna ko ih je stvorio, ko im je svo vreme bio gazda i nije luda da ih osudi i da joj neko pobije porodicu.

  • Kakva logika

    8. februar 2022 | 18:44

    Otrova i telo je zapaljeno a nikad nije nadjeno??? Pa kako znate onda kad nema tela??? 😂😂

  • Pera

    8. februar 2022 | 19:46

    Sve, sve, ali porodica mu je najjača. Prijavili policiji posle 7 dana?!?!?! Pa dobro nisu prijavili posle 6 meseci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA