"Sve je pripremio da izmasakrira brata": Otac maloletnika iz Batajnice koji je napao starijeg brata u šoku

 
 ≫ 
  • 1

E. M. (16) je, navodno, do detalja isplanirao kako da napadne brata zbog ranije neraščišćenih porodičnih računa

Daut M. (47), otac mladića kog je rođeni brat E. M. (16) pokušao da ubije u Batajnici kaže da je zanemeo kada je video krvavog starijeg sina.

- Završio sam sa poslom, kad me je pozvao najstariji sin Kadrija (24) i kaže: „Dođi kući, brzo dođi kući.” Ulazim na kapiju i vidim sina kako sedi na kauču ispred kuće, prilazim mu, a on mi kaže: „Tata, vidi šta mi je uradio.” Sav krvav, rasporene ruke, sa ubodom u stomak i sa četiri-pet uboda u leđima. Zanemeo sam - piše Objektiv.

Sve se dogodilo u njihovoj porodičnoj kući u Batajnici.

– Moj najstariji sin je došao sa posla oko 14 časova. Kod kuće ga je dočekao moj najmlađi sin. Kako sam razumeo starijeg sina, ovaj mali ga je slagao i rekao da sam mu poručio da pogleda frižider jer nešto curi. Kada se on savio, ovaj mu je zario dva noža u leđa – šokirano prepričava otac.

Idući prema kuhinji da pokaže gde se sve dogodilo, Daut, hvatajući se za glavu, neprestano ponavlja: "Ovo je strašno".

– Pronašao sam i kutije noževa koje je kupio u lokalnoj prodavnici. Kupio je i velike crne kese za đubre, sonu kiselinu, najlone. On je sve pripremio da izmasakrira brata. Kuhinju je oblepio najlonima, a spremio je nekoliko dubokih vangli - ispričao je otac.

Maloletnik je posle napada na brata otišao u policijsku stanicu Batajnica. Imao je posekotine na šakama.

Kako je Telegraf ranije pisao, E. M. je, navodno, do detalja isplanirao kako da napadne brata zbog ranije neraščišćenih porodičnih računa. On je juče otišao na pijacu u Zemunu gde je kupio set kuhinjskih noževa.

- Tokom istrage policija je u porodičnoj kući našla nekoliko sečiva koje je sakrio na različitim mestima. On je, zatim, pozvao brata kako bi mu pomogao da pomeri frižider u kući i tako ga namamio da dođe. Čim je mladić ušao u kuću E. M. je uzeo nož i izbo ga po telu. Kada je ranjeni pao, on je pobegao misleći da je mrtav. Maloletnik je, zatim, sam sebe isekao po rukama i otrčao u obližnju policijsku stanicu i rekao da je napadnut na ulici - rekao je Telegrafu izvor iz tužilaštva.

Video: Ispovest druga ubijenog Miloša Mileusnića: Neđeljko je zavio u crno porodicu i meni uzeo prijatelja

(Telegraf.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    3. februar 2022 | 22:24

    Tito je rekao u svoje vrijeme, dok imamo ovakvu omladinu ne trebamo se plasit buducnosti. A ova danasnja omladina???😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA