"Ovo nije smelo da se desi": Otac zlostavljane devojčice o pedofilu koji je pušten, pa vraćen u pritvor

 
  • 14

- Šest meseci smo se borili sa tim, a kad je pušten vratili smo se na početak, kao da je deset dana prošlo od toga... To je strašno i ne može da se opiše - kaže otac devojčice i napominje da je dobio nezvaničnu potvrdu da je muškarac vraćen u pritvor

Otac oštećene devojčice iz Belotića dobio je nezvanično potvrdu da je muškarac (38) koji je nakon šestomesečnog pritvora pušten na slobodu iako je u junu prošle godine obljubio njegovu ćerku, vraćen u pritvor.

Podsetimo, prošlog petka je Viši sud u Šapcu ukinuo pritvor muškarcu, optuženom da je obljubio svoju maloletnu komšinicu na jednoj proslavi 19. juna 2021.

Ova vest izazvala je veliku buru u javnosti, a razlog zbog kog je optuženom ukinut pritvor, u kom je proveo šest meseci, po mnogima je skandalozan. Naime, pritvor mu je ukinut zbog nedovoljnog interesovanja javnosti za slučaj.

- Nadam se da će ovaj naš slučaj pomoći nekim drugim devojčicama i drugim ljudima koji proživljavaju ovako nešto, jer ovo nije smelo da se desi. Šest meseci smo se borili sa tim, a kad je pušten vratili smo se na početak, kao da je deset dana prošlo od toga... To je strašno i ne može da se opiše. Zato se nadam da više sudovi neće da potpisuju odluke po automatizmu, jer ne možete ni da zamislite kako je onome ko to proživljava. Ovo je ispravna odluka i hvala svima koji su nam pomogli u ovoj borbi - rekao je on za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dara

    31. januar 2022 | 17:39

    Silivateljima je mesto u zatvoru bez prozora. Njegovo puštanje je kardinalna greška ali hvala Bogu vraćaju ga gde mu i jeste mesto.

  • Marijana

    31. januar 2022 | 16:11

    Naravno da ovako nesto nije smelo da se desi.Ako je silovao dete ima da odgovara i da do sudjenja bude u pritvoru.Jer ovakvom odlukom suda se samo daje vetar u ledja silovateljima i pedofilima da pomisle da su iznad institucija i da mogu da zlostavljaju decu bez posledica.

  • Pedja KG

    31. januar 2022 | 16:26

    Tu nikako ne treba da bude kraj ovog "slučaja". Baš sada sve snage i pravdu upotrebiti u razjašnjenje (javno) kako je divljak pedofil pušten, odmah (javno) sankcionisanje odgovornog za to, kao i konačno dovodjenje pravog zakona koji će pedifile potpuno odvratiti i od same pomisli na slično (kastracija). Odgovorne organe pravde i zakona koji ne rade svoj posao savesno - takodje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA