Ćerka preminule Jovane Marjanović: Cela priča ima pozadinu, ako se ubila, imam sve informacije koje ću pustiti

 
 ≫ 
  • 15

"Pretpostavljam da više nije mogla da se izbori sa pritiskom"

- Nismo verovali da bi naša majka mogla da izvrši samoubistvo. Nije bila sklona suicidu, to je žena koja je volela život, bila vernik. Imala je ozbiljne privatne probleme i prevelik pritisak. Ovo su reči Ljiljane Simić iz Niša, ćerke Jovane Marjanović koja je juče, posle petodnevne potrage na Zlatiboru, pronađena mrtva u mestu Tić polje, oko kilometar udaljenog od turističkog centra planine.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je digla ruku na sebe, premda su kraj njenog tela pronađeni boca alkoholnog pića i lekovi.

Međutim, Jovanina ćerka rekla je za "Blic" da cela priča i te kako ima pozadinu i da će otkriti javno sve što zna, ako obdukcija dokaže da se njena majka ubila.

- Pretpostavljam da više nije mogla da se izbori sa pritiskom. Čekamo rezultate obdukcije kada ćemo sa sigurnošću moći da potvrdimo šta se zapravo desilo. Ako se radi o samoubistvu imam sve informacije koje ću da pustim u javnost i izaći će na veliko - rekla je Ljiljana Simić.

Podsetimo, Jovana Marjanović (54) nestala je 22. decembra na Zlatiboru. Ona je izašla da prošeta iz stana u ulici Save Stanojčića broj 47, a nakon nekoliko minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

Njeno telo pronađeno je juče i sumnja se na samoubistvo, ali telo je poslato na Institut za sudsku medicinu.

Prema priči komšija iz Leskovca, i Jovanin brat je preminuo pre više godina.

- Jovanin brat je, koliko se sećam, bio profesor fizičkog. Napustio nas je zauvek pre nekoliko godina, ne mogu tačno da se setim koja je godina bila, ali znam da je bilo poodavno. Iako porodica gotovo nikada ne govori o tome, po gradu se priča da je on izvršio samoubistvo na kućnom pragu - kaže jedna komšinica Jovanine porodice iz Leskovca za Kurir.

Video: Snimak sa lica mesta: Ubistvo i samoubistvo nasred ulice u Aleksincu, policija vrši uviđaj

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Аууу брате

    27. decembar 2021 | 17:21

    Која смарачина сад почиње.. Ево цео дан мислим о томе. Развуците причу макар на три месеца.Истриповани инстаграмисти мисле да то што они имају нешто да кажу све нас занима.. Скрхај се у искреном болу за мајком ако га уопште осећаш а не сад да се разлетите ко мрави по жутој штампи.. Дотакли смо дно као друштво.

  • SrbskiBek

    27. decembar 2021 | 17:07

    Zivi se tesko u zemlji Srbiji !!! Ne razumem zasto se dize prevelika medijska prasina oko ove zene !????? Saucesce porodici naravno. Ali zasto njena kcerka zeli da iznese "neke informacije" iz zivota svoje majke u javnost !??? Koga bi to interesovalo!??? Zena je (ako je) sebi oduzela zivot iz njoj znanih razloga i sta ima dalje od toga !???? Je li je varao "partner" ili ona njega. Ili se bavila "sumnjivim " poslovima ..ili nesto trece.....tja..

  • Ma daj

    27. decembar 2021 | 14:51

    Sad kazes to a par dana nista od te price sto si cutala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA