Inspektori sa Čukarice hapsili po Karaburmi: Štek pronađen u kantici pavlake u frižideru

 
  • 2

Inspektori sa Čukarice zaplenili su u dve odvojene akcije u toku prošle nedelje pola kilograma kokaina i tri i po kilograma marihuane na Karaburmi i uhapsili dvojicu dilera

Inspektori sa Čukarice zaplenili su u dve odvojene akcije u toku prošle nedelje pola kilograma kokaina i tri i po kilograma marihuane na Karaburmi i uhapsili dvojicu dilera.

Nakon dobrog operativnog rada operativci su došli do informacije da se na Mirijevskom bulevaru u dve kuće nalaze štekovi sa drogom. Organizovana je akcija i iste večeri inspektori su obavili pretres na obe lokacije, navodi Informer.

- Prvo smo u jednoj kući pronašli ukupno pola kilograma kokaina visoke čistoće i uhapsili muškarca kome ta droga pripada. Ono što je interesantno su mesta gde je sve osumnjičeni krio drogu. Deo narkotika je sakrio u motor automobila, a drugi deo u kanticu pavlake koju je stavio u frižider - navodi izvor.

Samo nekoliko stotina metara dalje inspektori sa Čukarice su pronašli i zaplenili tri i po kilograma marihuane i uhapsili muškarca za kojim je od ranije raspisana potraga.

- Droga je bila zapakovana u plastičnim kesama, a deo je bio spakovan u manje paketiće i spreman za uličnu prodaju. Pored narkotika pronašli smo i dve vagice za precizno merenje - napominje on.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    14. decembar 2021 | 23:19

    Hvala Bogu da su se setili... pa dileri na Karaburmi imaju dojavu od policije kad krecu racije, ima 20 godina....nikad nikoga ne uhapse, osim ako se diler ne saplete pa mu ispadne dokazni materijal pred oci...😂

  • DARKO 100%

    14. decembar 2021 | 22:40

    Svakim danom korisnici su poceli biti sve mastovitiji,,ali postoji samo jedna fela ljudi koja moze svima da zavrti mozak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA