Žena koja je mužu presudila kuhinjskim nožem u Surčinu, na Fejsbuku ostavljala emotivne poruke

 
 
  • 0

Žitelji Surčina rekli su da ne znaju šta je konkretno motiv ovog zločina, a to je potvrdio i N. B. srednji sin ovog bračnog para

Na društvenoj mreži Fejsbuk, J. B. (42) koja je se sumnjiči da je u nedelju nožem od 15 centimetara nasmrt izbola supruga M. B. (54) u kući u Surčinu, bila je aktivna i često je delila fotografije sa svojim suprugom.

Žitelji Surčina rekli su da ne znaju šta je konkretno motiv ovog zločina, a to je potvrdio i N. B. srednji sin ovog bračnog para. Takođe, oni navode da su im ubijeni M.B. i uhapšena J.B. delovali kao skladan par, ali i da nisu nikada čuli svađu među njima, prenosi Blic.rs.

U prilog tome govore i brojne fotografije na profilu osumnjičene J.B. na Fejsbuku, gde je često postavljala fotografije sa ubijenim M.B. Jednom prilikom, za njegov rođendan, okačila je sliku sa citatom: "Za najboljeg muža na svetu! Srećan rođendan!"

Podsetimo, J. B. uhapšena je zbog sumnje da je u nedelju oko 17 sati kuhinjskim nožem nasmrt izbola supruga M. B. u njihovoj iznajmljenoj kući u Surčinu, nakon što su se posvađali kada je on došao kući s posla. J. B. se, kako su saopštili iz policije, tereti za ubistvo.

- Sumnja se da su se supružnici posvađali kada je Mi.B. došao s posla. Kako smo čuli, on je kobnog dana završio s radom oko 15 sati, a kući je došao oko 17. U međuvremenu je navodno s komšijom sedeo ispred prodavnice i pio pivo. Verovatno je popio malo više. Moguće da je to zasmetalo J.B., jer je ona i ranije često znala da mu prebacuje zbog pića i da mu zamera kada se napije - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Nakon toga J. B. uzela je kuhinjski nož iz fioke i ubola M.B. u grudi, a on je nakon nekoliko sati preminuo. Prema rečima njenog sina, ona je mirno sačekala policiju i tereti se za ubistvo.

(Telegraf.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA