Ivan je šutiran do smrti, osumnjičeni tinejdžer pozvao Hitnu, pa pobegao: Poznat je policiji

 
 ≫ 
  • 4

Sumnja se da je muškarca (29) pretukao tinejdžer J. P. (18) kojem je određeno zadržavanje do 48 sati

Ivan Đ. (29) iz okoline Negotina, koji je ubijen u dvorištu Osnovne škole "Branko Radičević" u Negotinu, preminuo je od posledica udaraca zadobijenih u glavu, koje mu je, kako se sumnja, naneo tinejdžer J. P. (18).

Đorđević je preminuo nakon što je primio više udaraca u glavu.

- Smrt je nasilna i nastupila je kao posledica zadobijenih udaraca u glavu. Ubijeni Ivan je imao i manju povredu kolena, ali to je najverovatnije zadobio prilikom pada na zemlju. Presudni su bili, isključivo, udarci u glavu - kaže izvor Blica upućen u istragu.

Ubistvo se, navodno, dogodilo u dvorištu jedne osnovne škole, nakon rasprave između Ivana i tinejdžera. Prema nezvaničnim informacijama, njih dvojica su i ranije bili u sukobu, jer je Ivan navodno psovao tinejdžerovu majku.

- Tinejdžer je nakon hapšenja priznao da su se on i Ivan ranije svađali, jer je navodno dvadesetdevetogodišnjak tinejdžeru psovao majku. Navodno je ovaj put tinejdžer pozvao muškarca da se vide, nakon čega je došlo do kraće rasprave između njih dvojice, a onda i do ubistva pošto je tinejdžer Ivana udarao rukama i nogama - objašnjava naš izvor.

Prema nezvaničnim inforomacijama tinejdžer je nakon ubistva pozvao Hitnu pomoć i kao nepoznati građanin prijavio incident, a onda i pobegao u nepoznatom pravcu. Lekari su po dolasku na lice mesta mogli samo da konstantuju smrt.

Navodno, nije bilo očevidaca događaja, a pri dolasku na lice mesta, preminuli Ivan kod sebe nije imao nijedan dokument. Međutim, policija je brzo reagovala, i uspela da u kratkom roku pronađe osumnjičenog koji je uhapšen.

Ivanova teška sudbina

U Negotinu su ubijenog Ivana svi poznavali jer se zbog zdravstvenih problema teže kretao.

- Zbog invaliditeta teško se kretao i otežano govorio. Strašno je ovo što mu se dogodilo - kažu meštani.

Ovo je inače treća nesreća ove godine koja je zadesila njegovu porodicu.

- Ivanu je početkom godine deda preminuo od korone, a posle samo nekoliko meseci i otac od srčanog udara. A sada da on nastrada na ovako brutalan način. Ivan ima sestru koja živi u inostranstvu. Deda mu je bio vlasnik salona nameštaja. Potiče iz imućne porodice. Inače nije bio oženjen i velika je tragedija to što mu se dogodilo - kažu meštani.

Osumnjičeni je, po priči meštana, u septembru ove godine postao punoletan. Prema nezvaničnim informacijama, on je od ranije poznat policiji.

Video: 30 sekundi batina u Kragujevcu: Trojka presrela momka, pa je krenulo gaženje

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 12. novembar 2021 | 18:45

    Ceo dan nacionalisti pisu komentare o ubijenoj Maji, koju je ubio Murat. Šta sad kažu na ovo? Taj mali ubica je srbin!

  • Djani

    12. novembar 2021 | 23:00

    Dozivotni zatvor za malog.

  • Sudija

    13. novembar 2021 | 07:33

    Malog osuditi na dozivotnu robiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA