Policijska potera u Zemunu: Muškarac pucao na interventnu, ima ozbiljan kriminalni dosije

 
  • 6

Policija je uzvratila vatrom da bi zaustavila vozilo

Policijska potera odigrala se danas u Zemunu, kada su policajci krenuli za vozilom marke BMW iz kog je otvorena vatra na patrolu interventne policije.

Kako kažu iz MUP Srbije, pucnjava i potera su se dogodile oko 15.25 sati, kada je policija krenula da juri BMV, čiji vozač se oglušio o naređenja da stane, time ugrozivši živote dvojice policajaca.

On je bežao od Galenike ka naselju Plavi horizonti, a u pravcu policije je ispalio gotovo 20 metaka.

Policija je uzvratila vatrom da bi zaustavila vozilo.

Kako prenosi Pink, na policiju je pucao D. J. (26), koji se prethodno u Zemun Polju na Batajničkom drumu nije zaustavio na znak policije.

On je pokušao da policajce udari automobilom, nakon čega su oni ispalili više metaka u pravcu guma automobila kojim je D. J. bežao.

Nakon potere koja je bila nekoliko kilometara duga, policija je uspela da zaustavi BMW u Ulici Istidora Stojanovića. Policija mu je tada dala ponovno naređenje da se zaustavi, ali se on o to naređenje oglušio i udario u tru policijska vozila. Od siline udara, njegovo vozilo oštećena su i tri parkirana civilna vozila.

U automobilu je pronađena droga, a vozač ima ozbiljan kriminalni dosije zbog teških krivičnih dela.

D. J. je uhapšen, a tokom akcije nije bilo povređenih. Utvrđeno je da je za njim bila raspisana poternica zbog izdržavanja višegodišnje kazne zatvora, te će odmah da bude sproveden u zatvorsku ustanovu.

Uviđaj je u toku.

Video: Automobil se prevrnuo na krov u Karađorđevoj ulici

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    11. novembar 2021 | 20:06

    Debeo dosije i na slobodi ??I svaki put kad nekog uhapse isto ima debeo dosije i dobro poznat policiji.Kako je to moguce ,moze li objasnjenje?

  • 534

    11. novembar 2021 | 20:10

    U americi kad te osude odmah ideš na robiju. Pravo iz sudnice i za debeo kriminalni dosije dobiješ 13 doživotnih i 311 godina robije.

  • Filip

    11. novembar 2021 | 19:55

    Indijanac klasican…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA