Pronađeni maloletnici sa snimka nasilja u Kraljevu koji je uzdrmao Srbiju

 
 ≫ 
  • 87

Policija pokrenula istragu i identifikovala maloletnike, obavešteno nadležno tužilaštvo, incident se dogodio pre 6 dana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu pronašli su trojicu maloletnika koji su, kako se sumnja, učestvovali u događaju 25. oktobra ove godine na gradskoj terasi u Kraljevu, koji je objavljen na društvenim mrežama.

Iako ovaj događaj nije prijavljen policiji, po objavljivanju na društvenim mrežama, policija je pokrenula istragu i vrlo identifikovala maloletnike.

O događaju obavešteno nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu se intenzivno radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Kako smo ranije pisali, jedan, ali brutalan udarac rukom u glavu bio je dovoljan da se tinejdžer zatetura i padne na beton. Kako se vidi, dečak koji je udaren, ni na koji način ne ugrožava bilo koga oko sebe, ruke su mu bile u džepovima. Dečak u crnom prilazi sa strane i udara ga iz čista mira. Od siline udarca nije mogao ni odmah da ustane. Pored dvojice najbližih napadnutom dečaku, u pozadini se vide najmanje još dvojica dečaka.

Reagovao je i Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", napisavši na društvenim mrežama da očekuje reakciju državnih organa. Kako je naveo, nada se da će osim dečaka, odgovarati i roditelji.

(Telegraf.rs

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    31. oktobar 2021 | 13:25

    Bravo mangupe, sacekace te neko ozbiljniji i dovesce te u red, samo polako.

  • xxx

    31. oktobar 2021 | 13:38

    Ukinuti zakon da maloletnik ne moze u zatvor!!! Ako pak ne moze,ide roditelj!!! Drugacije se necemo nauciti redu.

  • Ivan

    31. oktobar 2021 | 14:22

    Ovo je najkvarniji udarac koji sam video u zivotu a nagledao sam se tih klipova koliko hoces. Tzv. "Sucker punch". Za ovakvo kukavicko delo momentalno zatvor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA