Žena kod Kuršumlije stradala u sudaru s autobusom

 
 ≫ 
  • 1

Udes se dogodio oko 17 sati

Policija, policijska svetla, rotacija Foto: Shutterstock

U udesu putničkog vozila marke "opel zafira" i autobusa koji se dogodio danas oko 17 sati nedaleko od Kuršumlije, jedna osoba je izgubila život dok je druga povređena.

Prema nezvaničnim saznanjima u sudaru koji se kod kuršumlijskog sela Pepeljevac dogodio između putničkog vozila i autobusa kosovskih registarskih oznaka preduzeća "fidan tursa" iz Prizrena poginula je žena (46) iz Kuršumlije dok je muškarac (39) zadobio telesne povrede, pišu Novosti.

Njih dvoje su se nalazili u automobilu pri čemu je žena nastradala na licu mesta, a povređeni muškarac je vozilom hitne pomoći kuršumlijskog Doma zdravlja prebačen u prokupačku bolnicu i njegove povrede se trenuto dijagnostikuju. Za sada se još ne zna uzrok nesreće, ali je krivina na kojoj se dogodio sudar poznata kao mesto čestih udesa.

Automobil "opel zafira" je saobraćao iz pravca Prokuplja prema Kuršumliji dok je autobus išao u suprotnom pravcu. Inače, na kilometar od mesta ove nesreće, prema Prokuplju u sudaru dva automobila povređena je jedna ženska osoba.

Video: U udesu kod Bubanj Potoka 12 povređenih, među kojima je sedmoro dece

(Telegraf.rs)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    26. avgust 2021 | 09:31

    Na žalost i posle mnogo godina ljudi ginu na toj krivini posebno meštani a gotovo da nema dan da nebude udesa ili sletanja i pored ogromne sugestije lokalne vlasti iako uma uslova nerazmisljaj u da isprave tu krivinu žalosno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA