Snimak hapšenja mladića koji je napao devojku u Novom Sadu: Vikala "upomoć, zovite policiju!"

 
  • 1

On je devojku napao u prolazu zgrade, a spasili su je povici komšijama da pozovu policiju

Jedan mladić je sinoć, nešto posle 20 sati, u prolazu zgrade u Stražilovskoj ulici broj 16 u Novom Sadu napao devojku, a ona je alarmirala komšije pozivom u pomoć.

- U jednom momentu čula se buka i dozivanje u pomoć. Devojka je vikala "Upomoć, zovite policiju", nismo videli šta se dešava, ali su komšije reagovale i policija je ubrzo stigla i uhapsila nasilnka - rekla je za NSuživo jedna od stanarki.

Mladić je pronađen nedaleko od mesta napada, u istoj  ulici, kod broja 35.

Na lice mesta izašle su patrole iz stanice Stari Grad. Kako se vidi na video snimku, policija je sa mladićem stajala ispred marice gde su ga pretresli pre nego što je priveden.

Devojka je za to vreme sa dva policijska službenika razgovarala u prolazu zgrade. Kada je policija odvezla njenog napadača, ona je sa policajcima ušla u službeno vozilo, najverovatnije kako bi dala izjavu.

Ovaj slučaj podseća na napad iz Ulice Alekse Šantića, kada je Dejan Dabović iz Herceg Novog u prolazu zgrade zaklao bivšu devojku naočigled prolaznika. On je nakon zločina hladnokrvno otišao u hotel i pripremao se za beg. Za to delo osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu.

Slučajevi kao što je ovaj, lako mogu da prerastu u lišavanje života, a na društvenim mrežama pojavljuje se sve više snimaka napada na žene na javnim mestima.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA