Jovan imao epileptične napade: Kobnog dana sa majkom išao da primi vakcinu, kako bi mogao u bolnicu

 
 ≫ 
  • 5

Majka nikad nije odobravala da njen sin Jovan bude sam u automobilu kad vozi, pogotovo u poslednje vreme, otkako je počeo da oseća glavobolje i kako su krenuli povremeni epileptični napadi

Jovan Gadžić, poginuo, Novi Sad, saobraćajna nesreća Foto: Facebook

Jovan G. (22) i njegova majka Sunčica (45) tragično su izgubili živote kada su 8. juna automobilom sleteli sa puta i udarili u obližnje drvo.

Majka nikad nije odobravala da njen sin Jovan bude sam u automobilu kad vozi, pogotovo u poslednje vreme, otkako je počeo da oseća glavobolje i kako su krenuli povremeni epileptični napadi, ističe za "Novosti" dan nakon saobraćajne nesreće njen suprug i Jovanov otac Stevo.

Njih dvoje su se u utorak pre podne uputili u ambulantu da vide da li Jovan može da primi vakcinu protiv virusa korona, jer je to bilo neophodno kako bi ga primili na bolničko lečenje.

- Žurili su u Dom zdravlja. Verovatno mu se pred tom raskrsnicom, kad je trebalo da zakoči, nešto u trenu dogodilo. Auto je samo preleteo preko puta i udario u drvo. A ja sam Jovanu, inače, dopuštao da sam vozi jer sam znao da je jako pažljiv vozač. Nisam ni slutio da bi nešto moglo da mu se desi - kaže Stevo i dodaje da je Jovan bio dobar, vredan, omiljen u društvu.

Igrao je košarku u Mladosti iz Bačkog Jarka, a u Novom Sadu je pohađao studije DIF, planirajući da se sportom bavi i profesionalno.

- Bog, eto, prima najbolje. Ostajem sam, izgubio sam ih u trenu. Šta ću i kako ću ne znam - dodaje jedva izgovarajući Stevo, zaposlen u novosadskom JKP "Čistoća", u kojem je i Sunčica radila kao poslovođa.

Njene kolege ističu da je "bila izuzetna osoba, vredna, saradnik kakav se samo poželeti može, puna razumevanja za probleme i muke radnika i spremna svakom da pomogne".

Meštani navode da su Gadžići bili skladna porodica, izuzetno vezani jedno za drugo.

- Nedavno su renovirali kuću, lepo su živeli i sad, evo, dogodila se tragedije - dodaje kroz suze jedna njihova komšinica.

Majka i sin biće sahranjeni danas u 16 sati na seoskom groblju u Gospođincima.

- Posle udesa prevezeni su u Klinički centar u Novom Sadu. Jovan je odmah, kako su mi rekli, bio u veoma teškom stanju, a supruga je nešto kasnije preminula u bolnici - kaže Stevo Gadžić.

(Telegraf.rs)

Video: Dačić na 12. Globalnoj konferenciji eksperata za borbu protiv krijumčarenja migranata

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    10. jun 2021 | 09:22

    Bog ne uzima nikoga. Uzas u sta narod veruje. Decko imao epilepticke napade i vozio auto. Da bi ga primili u bolnicu trebao da uzme vakcinu. Kakav je to propis? Vakcina nije obavezna i nisu smeli nasesti na takav zahtev. Sve glupost do gluposti. Nije im ni djavo kriv, a kamoli Bog.

  • Marina

    10. jun 2021 | 09:52

    Strašno. Negde sam pročitala da su na obdukcije pronašli tumor na mozgu. Otac kaže da je išao na mnoge preglede. Kako nije ustanovljeno? Tuga. 😥😥

  • Dejan

    10. jun 2021 | 11:37

    Po zakonu, ljudi koji imaju elilepsiju ne mogu dobiti vozacku dozvolu. Da bi uopste polagao voznju treba ti lekarsko uverenje. Ja bih proverio koji je njemu lekar napisao da je sposoban za voznju. To sve postoji dokumentovano…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA