≫ 

Devojka rekla u bolnici da se porodila kod kuće i da je ostavila bebu: Našli je mrtvu u kontejneru

Babica je uzela bebu i pokušala da je oživi, ali novorođenče nije davalo znakove života

  • 31
Pronađena beba u kontejneru, Prijepolje Foto: Rina.rs

Žena iz prijepoljskog naselja Hašimbegovića polje, za koju se sumnja da je svoju novorođenu bebu bacila u kontejner za smeće je dvadesetogodišnja A.M. iz tog grada. Ona je na odeljenje ginekologije Opšte bolnice u Prijepolju primljena zbog obilnog krvarenja, a na pregledu je ustanovljeno da je neposredno pre toga porođena.

- U bolnici je rekla da se porodila kod kuće i kad su je pitali gde je beba, ona je odgovorila da ju je ostavila u komšiluku. To je bilo sumnjivo i policija je krenula u potragu za bebom, koja potom nije bila na adresi koju je rekla žena u bolnici. Nakon pretrage terena, pronađena je u kontejneru ispred kuće A. M. - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

U pratnji policije na teren je izašla i odeljenska babica koja je uzela bebu i pokušala da je oživi, ali već je bilo kasno pošto novorođenče nije davalo znakove života. Kako navodi Informer, beba je odnesena na odeljenje porodilišta. Nakon pregleda pedijatra konstatovano je da je beba bez znakova života, bleda, bez spolja vidljivih povreda. O svemu navedenom obaveštena je glavna sestra bolnice koja je o tom slučaju konsultovala glavnu sestru centra.

- Scena je bila užasna, beba je bez znakova života izvađena iz kontejnera. Nazirala se glava i noge, nakon toga su je zamotali u čaršaf i odneli, pretpostavljam u bolnicu - izjavio je očevidac.

Prema nezvaničnim informacijama, beba je u prijepoljsku bolnicu primljena bleda, bez spolja vidljivih povreda.

Tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije.

Video: Priča o vatrogascu Stefanu Čiči koji je spasao bebu iz požara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lea

    28. april 2021 | 16:54

    A ja, se borim da rodim godinama i koliko nas samo ima... Gospode da li je svesna, ne znam sta se desilo ali bi ga rado usvojilo mnogo parova.

  • E

    28. april 2021 | 16:05

    Puno ime i prezime ne inicijali. Da se zna ko je i da dobije minimalnu dozivotnu kaznu.

  • Dno

    28. april 2021 | 16:50

    Ubaciti i nju u isti i dati joj prilike da se izbavi odatle isto kao sto je i ona dala bebi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA