≫ 

Poznato stanje Pere Ajkule koji se upucao na izletu pred partnerkom: Ivana pokušala da ga spase

U subotu oko 14.30 časova, na Rajskom ostrvu na Dunavu u Sremskim Karlovcima, Petar je bio sa vanbračnom suprugom

  • 8
Sremski Karlovci samoubistvo pištoljem Foto-ilustracija: Profimedia, Google

Petar Ajduk, poznatiji kao Pera Ajkula (55) iz Sremskih Karlovaca i dalje se nalazi u teškom stanju, nakon što je ispalio jedan u sebi u grudi.

- Pacijent je smešten na Klinici za reanimaciju i intenzivnu terapiju nakon kompleksnog operativnog zahvata zbog prostrelne rane na grudnom košu. Pacijent je u teškom zdravstvenom stanju - saopšteno je iz PR službe KC Vojvodine.

U subotu oko 14.30 časova, na Rajskom ostrvu na Dunavu u Sremskim Karlovcima, Petar je bio sa vanbračnom suprugom, kada je došlo do nesrećnog slučaja.

- Spremali su roštilj. Petar se pre toga iznervirao nešto oko neke gradnje u blizini njegove vikendice. Ivani U. sa kojom živi više od 14 godina, rekao je da to ne može da izdrži. U jednom trenutku je uzeo pušku, stavio je na sto. Ivana mu je rekla da ne treba tako da razmišlja i pokušavala da pričaju o drugim stvarima, a ne o problemu koji je imao. On joj je rekao: "volim sve i svima sam pomagao, a gle kako mi oni vraćaju". Uzeo je pušku, seo na stolicu i između nogu je stavio, uperivši cev u vrat. Ivana je skočila da mu je oduzme, a on je u tom trenutku ispalio hitac u sebe - kaže izvor Kurira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ARČIBALD

    15. mart 2021 | 10:24

    Moram da pitam...zašto su vam omiljene teme o nekim sumljivim tipovima? Čim ima nadimak eto njega u udarnim vestima.Dosta nam je Nevolje Ajkule Kojota Zmija ......Aman više....ako nemate o čemu lepom pisati...ostavite prazno.

  • Mrcke

    15. mart 2021 | 09:58

    Gistro i satro!

  • Zis

    15. mart 2021 | 10:50

    Da ga nije čačkala u presudnom trenutku on bi pogodio glavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA