"Ko mi je gledao devojku?" Aleksinčanin zgrabio kuhinjski nož i zario ga muškarcu u vrat

 
 
 ≫ 
  • 30

Četrdesetogodišnjak je sa nekolicinom svojih prijatelja stajao i razgovarao na ulici kada je R. Č. izleteo iz svog stana i razjareno upitao: "Ko mi je gledao devojku?"

Ubadanje nozem Foto: Shutterstock

Niška policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, brzom i efikasnom akcijom uhapsila je R. Č. iz okoline Aleksinca zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

- Sumnja se da je on sinoć u okolini Aleksinca naneo ubodne rane četrdesetogodišnjem muškarcu – navela je policija.

Kako saznajemo, do obračuna koji se umalo završilo kobno došlo je oko 17.30 sati u Aleksinačkim Rudnicima.

- Četrdesetogodišnjak je sa nekolicinom svojih prijatelja stajao i razgovarao na ulici kada je R. Č. izleteo iz svog stana i razjareno upitao: "Ko mi je gledao devojku?" Zbunjeni ljudi su kazali da ne znaju o čemu priča ali se on uprkos tome nije smirio. Uleteo je u stan, dohvatio kuhinjski nož i zario ga četrdestogodišnjaku u vrat. Ranjeni čovek je pao i počeo da obilno krvari, na svu sreću njegov prijatelj je bio priseban, stavio ga je u svoje vozilo i odvezao do aleksinačke bolnice gde je dobio prvu pomoć. Međutim, kako su povrede bile vrlo ozbiljne, odlučeno je da na dalje zbrinjavanje bude upućen u niški Klinički centar – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden na saslušanje tužiocu.

- S.S. (40) primljen je sinoć u Urgentni centar UKC Niš sa ubodnim povredama vrata i grudnog koša. Nakon urađene hitne kompletne dijagnostike, pacijentu je ugrađena traheostoma i torokalna drenaža. Smešten je na odeljenje intenzivne nege Klinike za anesteziju, diše spontano, vitalno stabilan i nije neposredno životno ugrožen – rečeno je u niškom UKC.

(Telegraf.rs)

Video: Božović o suđenju za "Ribnikar": Ovo je bilo jedno od najstrašnijih suđenja u mojoj karijeri

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sneza

    13. mart 2021 | 11:55

    Gradite psihijatriske ustanove, a ne covid bolnice.

  • Cvrle

    13. mart 2021 | 11:59

    Normalna stvar je da se muškarac okrene za lepom ženom. To što si ti sirovina neiživljena i dokazuješ neku moć tako što si izbo čoveka kuhinjskim nožem, dokazuje koliko si mizeran i jadan.

  • Ruja

    13. mart 2021 | 12:01

    Odma po kratkom postupku smrtna ili bar doživotna kazna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA