Preprečili put autu, tukli vozača, pa i čoveka koji je prišao da pomogne: Uhapšeni mladi Smederevci

 
  • 5

Za nasilničko ponašanje osumnjičena dvojica momaka od 20 i 21 godinu

Dvojica uhapšeni lisice policija Foto: Shutterstock

Policija u Smederevu uhapsila je S. M. (20) i N. S. (21) iz tog grada zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, tako što su u petak pretukli dvojicu muškaraca kod pružnog prelaza, saopštila je danas policija.

Oni su, kako se sumnja, nakon prelaska preko pruge, automobilom sustigli vozilo koje se kretalo ispred njih, preprečili mu put, a zatim pretukli vozača, jer je navodno presporo vozio.

Drugog muškarca su pretukli nakon što je, kako se sumnja, prišao da pita šta se dešava, misleći da se radi o saobraćajnoj nezgodi, nakon čega su pobegli, prenosi Tanjug.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, dodaje se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Video: "Tukli su ga i na albanskom tražili novac": Komšinica pretučenog Radića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko ex JSO

    14. februar 2021 | 19:36

    Zbog ovakvih ološa ja uvek uz sebe nosim pištolj.Jer ne želim da u mojim staračkim danima ako izađem na večeru sa ženom da se bijem sa ovakvim dripcima.Ponavljam i potpisujem bez razmišljanja pobio bi ih bez grize savesti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA