Završen uviđaj Belivukove vikendice u Ritopeku: Otkriveni materijalni i DNK dokazi

 
 ≫ 
  • 26

Belivuku, Miljkoviću kao i za još 18 osoba u subotu je određen pitvor

Policija ispred stadiona Partizana Dovođenje uhapšenog Veljka Belivuka, Velje Nevolje na stadion Partizana / Foto: ATA Images

Policija i žandarmerija večeras su završili uviđaj, posle četiri dana pretraživanja terena, oko vikendice Veljka Belivuka u Ritopeku, osumnjičenog da je organizator kriminalne grupe, kojoj se na teret stavljaju otmice, ubistva, držanje droge i oružja, prenosi Tanjug.

Televizija Pink dodaje da je u kući tokom uviđaja policija pronašla i izuzela materijalne dokaze, i DNK tragove koji treba da posluže u istrazi koja se vodi protiv organizovane kriminalne grupe koju su predvodili Belikuk, kao i Marko Miljković.

Stadion Partizana, MUP policija Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Nakon završenog uviđaja u toj kući, pripadnici MUP-a i SBPOK-a i PU za Grad Beograd nastavili su da pretražuju širi teren u vikend naselju u Ritopeku, kako bi se eventualno pronašli dodatni materijalni dokazi koji bi potkrepili već pronađene dokaze o krivičnim delima ove grupe.

Policija je tokom istrage, prenosi Tanjug, došla i do novih saznanja koja bi trebalo da doprinesu rasvetljavanju otmice Lazara Vukičevića, čiji je nestanak prijavljen tokom prošle godine, a do sada nije pronađeno njegovo telo.

Belivuku, Miljkoviću kao i za još 18 osoba u subotu je određen pitvor, dok se za dvojicom osumnjičenih i dalje traga.

Video: U pratnji 22 vozila, blokirana cela trasa od Makiša do Ustaničke ulice: Belivuk i ekipa u tužilaštvu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    7. februar 2021 | 19:45

    Gde su Vuletic,Z.Pantic i Vazura da komentarisu danasnje sudjenje na utakmici u N.Pazar?Nema ih u misju rupu pobegli a?Sad nije Aerza kriv,a?a ni Vucic!!!

  • Brajan

    7. februar 2021 | 19:56

    Imam neki osecaj da nemaju nikakve dokaze i da su svi u panici.Za drogu i oruzje mogu dobiti maksimalno 10 godina ali ne svi

  • advokat

    7. februar 2021 | 20:10

    Sve dok se ne uhapse uprava partizana i oni koji su ih stitili godinama od ,policije ,sudija ,tuzioc ,oni moraju da propevaju ko ih je stitio niz ovih godina ,ko im je bio veza da izbegnu najstrozije zakonske sankcije,ako se tu nista ne uradiimace tesvakog meseca ,godine jos surovije klanove ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA