Dragan (15) ostavio drugarici oproštajno pismo, njegova majka je tešila: Rekla sam joj da nije kriva

 
 
 ≫ 
  • 0

Dečak je pronađen u sredu u reci Tamiš

Dragan D, nestao, Pančevo Tаmiš utapanje Printskrin: Telegraf, Foto: Privatna arhiva

Tinejdžer Dragan D. (15) utopio se u utorak u Tamišu kod Pančeva, a njegovo telo izvučeno je u sredu naočigled njegove majke Danijele. 

Dečak je kod najbolje drugarice ostavio svoje omiljene stripove i oproštajno pismo, Danijela, hrabra majka, kakva jeste, ni tada nije gubila nadu... Štaviše, smogla je snage da uteši sinovljevu najbolju drugaricu koja je sve vreme jecala.

- Plakala je, jecala... Rekla sam joj da ona nije ništa kriva... Rekla mi je da joj je kazao da je njegov život izgubio smisao, ali i da se posle smejao... Niko nije to tako shvatio... - uspela je da izusti kroz suze Danijela u trenucima kada još nije znala šta joj se dogodilo sa sinom, piše Blic.

Ni u jednoj sekundi Danijela nije odustala od potrage za sinom. Prva je našla njegov bicikl, na banderi pored Tamiša. Bila je dovoljno pribrana da napiše i pismo sinu.

- Bicikl je kod mene. Ako dođeš idi do Joce ili me zovi. Šta god da je, mama te voli, pomoći ću ti, molim te - glasilo je Danijelino pismo.

Na tom istom mestu, majka je u četvrtak postavila njegovu sliku, krst i zapalila sveću. Kako nam je rekla, nadležne će pitati da mu tu podgne ploču sa slikom.

Neutešna majka je pozvala sve da prisustvuju Draganovom ispraćaju na večni počinak.

Video: Bolna scena dan nakon tužne potrage: Slika, krst i sveća na keju gde je nađeno telo dečaka

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Crteži i kaligrafija F.M. Dostojevskog" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA