Tri vozača u Beogradu sankcionisana zbog droge: Vozili pod dejstvom kanabisa, jedan odbio da stane

 
 
  • 6

Protiv trojice vozača će biti podnete prekršajne prijave

Ivica Stanković,Narkotest Foto: Nikola Tomić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom redovne kontrole u Beogradu zaustavili su i sankcionisali trojicu vozača automobila koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajni policajci su noćas oko 1.45 časova na auto-putu Beograd-Niš na teritoriji Voždovca "presretačem" zaustavili i isključili iz saobraćaja devetnaestogodišnjaka koji je automobilom marke "golf" upravljao bez vozačke dozvole.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je vozač bio pod dejstvom kanabisa, a protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Policija je juče oko 13.45 časova u Brankovoj ulici zaustavila vozača (50) automobila marke "reno" koji se prethodno u Dečanskoj ulici oglušio o naređenje pripadnika saobraćajne policije i odbio da stane. Droga testom utvrđeno je da je pozitivan na psihoaktivne supstance i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Pripadnici policije u Ulici Jove Ilića zaustavili su vozača automobila marke "audi" starog 22 godine koji je vozio jednosmernom ulicom u suprotnom smeru. On je, kako je utvrđeno droga testom, vozio pod dejstvom kanabisa. Protiv njega će biti podnete prekršajne prijave.

Video: Ovako se radi narko testiranje vozača u Srbiji

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CQ

    5. februar 2021 | 09:42

    Ja sa mojim koktelom lekova mogu nekažnjeno da vozim ali dokle će tako biti,to neznam.

  • Petar

    5. februar 2021 | 09:47

    Strozije kazne pod hitno!!!

  • Toni

    5. februar 2021 | 14:07

    Na zapadu za takve prekrsaje oduzimanje vozacke,punkte,novcana kazna I ide na psihijatrijske testove ako dalje bude uzimao nece vozacku nikada dobiti imao sam radnog kolegu isti slucaj isao na kontrolu pod dejstvom alkohola zbog toga vozacka mu nije vracena koliko sam razumeo da test pokazuje unazad kad je trosio e to bi opametilo nase vozace a ne da citamo sve crnje I crnje vesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA