Snimak koji je Pazar digao na noge: Trojica hladnokrvno prilaze gostima kafića, pa ih besomučno tuku

 
 
 ≫ 
  • 24

Kad je napad završen, počinioci su drsko odšetali, a žrtve ostale za svojim stolom. Ubrzo su uhapšeni

Video snimak brutalne tuče u kojoj je jedna od od žrtava bio i Irfan Ugljanin, procurio je u javnost. Na njemu se vidi sva surovost jednog napada u gradu koji zbog ovakvih scena može slobodno da se nazove - Divljim Zapadom.

Jedan skučeni novopazarski bar - muškarac u crvenoj majici sedi opušteno, naslonjen na šank. Dvoje ljudi sede do prozoroa, a troje do zida. Odjednom, sa druge strane bara prilaze tri osobe u crnom i staju pred onu trojicu koji su mirno ispijali piće. Iznenada, kreće žestoka tuča.

Trojka je besomučno tukla goste, letele su stvari, slike... A šta se za to vreme dešavalo u kafiću?

Jedna osoba, koja se isprva na snimku nije ni videla jer je bila u ćošku, brzinom munje je skočila u odbranu žrtava. Ostali su se uskomešali.

Ono dvoje koji su pili kraj prozora su sve posmatrali i kao da su verbalno pokušali da učine nešto, ali uzalud. Tuča je bila dobro organizovana.

Momak u crvenoj majici je ustao, prišao svega korak, a pošto je video kakva je situacija vratio se za šank i uzeo mobilni, pa ponovo seo.

Šanker se korak po korak odmicao dok nije nestao iz kadra.

Ono dvoje do prozora su ostali tu gde su i bili, a momak u crvenom nastavio sa porukama preko mobilnog.

Kad je napad završen, počinioci su drsko odšetali, a žrtve ostale za svojim stolom.

Međutim, ubrzo su uhapšeni, a u pitanju su V. S. (31), S. B. (31) i R. M. (34) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

- Oni se sumnjiče da 1. februara u jednom ugostitelјskom objektu u Novom Pazaru, pesnicama zadali više udaraca četrdesetdvogodišnjem muškarcu i lakše ga povredili. Po nalogu nadležnog tužioca, njima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu - saopštio je MUP.

Napadnuti muškarac obratio se građanima Novog Pazara preko svog Fejsbuk profila, a kao motiv napada spominjao je politiku.

Nadležni organi ispitaće stvarni motiv ovog napada.

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zis

    3. februar 2021 | 14:31

    E sada kada bi dobili po 5-6 godina robije ne bi im vise palo na pamet,ovako nece biti nista od ovoga kao i sve do sada,zato narod vise ne veruje ni u sud ni drzavu .

  • Sara

    3. februar 2021 | 13:55

    Dobro su postupili momci sto se nisu mijesali u tucu,i oni su neciji sinovi,zar da ginu zbog drugih..niko nece da nasrne na covjeka koji zivi normalan i posten zivot.

  • Danijel

    3. februar 2021 | 13:47

    A ovi koji su dobili batine su vjerovatno neki uzorni građani. Od ranije poznati policiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA