Horor u školi kod Smederevske Palanke: Učenica (14) nožem posekla nastavnicu (42) po glavi

 
 
 ≫ 
  • 82

Drama se odigrala u holu škole

hitna pomoć, kola hitne pomoći, sanitet, ambulantna kola Foto-ilustracija: Shutterstock

Učenica B. Ž. (14) ubola je nastavnicu O. R. (42) u glavu u OŠ “Đorđe Jovanović” u Selevcu kod Smederevske Palanke, potvrđeno je za Telegraf.rs.

Kako je potvrđeno RTS-u iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, incident se dogodio u holu škole, nakon čega je učenica pobegla kući, gde ju je policija pronašla zajedno sa oružjem.

Iz Opšte bolnice "Stefan Visoki" u Smederevskoj Palnci RTS-u je potvrđeno da je nastavnica primljena sa lakšom povredom, odnosno posekotinom na glavi, i ona je nakon ukazane pomoći puštena na kućno lečenje.

Prosvetna inspekcija je na terenu.

Video: Za dlaku izbegao voz, ali ne i šamar: Čovek skočio ispred voza, pa naišao na gnev policajca

(Telegraf.rs)

Video: MINISTARSTVO ZDRAVLJA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladica

    1. februar 2021 | 15:52

    Skole su nekad bile vaspitno-obrazovne pa su se deca pored ucenja i vaspitavala i nisu smela ni da pomisle tako nesto, ucitelji i nastavnici su se postovali. Posto je sada skola samo obrazovna onda su deca postala prepustena roditeljima na vaspitavanje a kako je praksa pokazala vecini roditelja bitnija je ocena nego vaspitanje e zato smo dosli tu gde jesmo. Podrska prosveti jer samo oni znaju kako im je sa nasom decom.

  • Kakvi

    1. februar 2021 | 15:56

    Nastavnici Profesori Učitelji ??!!To deci nije potrebno nego Baka Prase Jala Mala Maca Diskrecija Ceca Meca Peca Jeca ??!!To su uzori današnjoj deci??!A ovo su vam po školi rezultati?!!

  • Miki

    1. februar 2021 | 15:19

    Jos jedan tik-tok izazov

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA