Dejan poginuo u bizarnoj nesreći u Surčinu: Naleteo na konje koji su pobegli, stradale i životinje

 
 
 ≫ 
  • 0

Konji su, navodno, pobegli iz obližnje štale

Mrtvo telo, leš, ubistvo, samoubistvo, saobraćajna nesreća, auto, put, udes, sudar Foto ilustracija: Shutterstock

Dejan Marković (47) poginuo je u nezapamćenoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Železničkoj ulici u Surčinu kad je automobilom „fijat punto“ udario u dva konja. Tragedija se desila u ponedeljak oko 22 sata, a od siline udarca vozač automobila je preminuo, kao i dva vlasnička konja na koja je naleteo.

- Sumnja se da su konji pobegli na kolovoz iz štale, koja se nalazi u istoj ulici. Verovatno su iznenada istrčali baš u trenutku kad je Marković naišao kolima, tako da on nije uspeo da na vreme odreaguje i izbegne ih - kaže izvor Kurira i dodaje da je u Železničkoj ulici ograničenje brzine 60 na sat.

- Marković se kretao iz pravca Surčina ka Dobanovcima. U blizini autobuskog stajališta na ulicu su mu sa desne strane izletela dva konja koja su pokušala da pređu ulicu. Vozač je verovatno bio u šoku, jer nije mogao da očekuje te životinje nasred kolovoza, te nije mogao da odreaguje i udario je u oba konja. Ubrzo se na mestu nesreće pojavio i vlasnik životinja, koji je navodno objasnio da su one pobegle iz štale - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Ljudi koji žive u blizini mesta nesreće kažu da se čuo jak udarac i da su tek kasnije videli šta se desilo.

- Jedan konj je bio na jednoj, drugi na drugoj strani ulice. Lupilo je kao da je automobil udario u zid. Videlo se da je vozač „punta“ u teškom stanju. Neko je zvao Hitnu pomoć i policiju, ali, nažalost, nije mu bilo pomoći. Konji su takođe ostali da leže nepomično. Uviđaj je trajao nekoliko sati, posle čega su došli zaposleni iz JKP „Veterine Beograd“ i odvezli uginule životinje - rekao je jedan od žitelja Železničke ulice, koji se zatekao na mesto nesreće.

Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović kaže da će nadležno tužilaštvo da odluči da li ima odgovornosti vlasnika konja.

- Prema mom mišljenju u ovom slučaju mogli bi da postoje elementi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti koje se odnosi na onoga ko drži konje - rekao je Okanović.

Video: Ostavio je dete da leži na putu pola sata: Porodica poginulog mladića kod Doljevca zavijena u crno

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA