≫ 

Obrt na Čukarici: Opljačkali tri i po miliona dinara, novac neupotrebljiv

Prilikom pljačke radnik obezbeđenja zadobio udarac drškom pištolja

  • 10
Lopov, pare Foto: Shutterstock

Tri osobe učestvovale su u pljački na Čukarici u kojoj je ukupno odneto tri i po miliona dinara, ali te novčanice su neupotrebljive jer su prilikom pljačke isprskane bojom.

One su se, navodi Informer, nalazile u sigurnosnom koferu koji prilikom naglog otvaranja isprska novac. Razbojnicima je ovo jalova pljačka jer oteti novac ne mogu da koriste.

Zbog čestih napada na radnike obezbeđenja, novac se sve češće nalazi u koferima koji onemogućavaju pljačkaše da posle razbojništva troše plen. 

Posle otimanja novca aktivira se alarm i elektrosignalima u unutrašnjost kofera ili torbe pušta se boja koja farba novčanice. Upravo zbog toga pljačkaši ne mogu da troše pare, jer su novčanice obojene, a na njima se vidi samo serijski broj.

Razbojnici su pobegli jednim vozilom starim obrenovackim putem nakon čega su najverovatnije promenili vozilo za bekstvo. 

Podsećamo, prethodno se na Čukarici ispred jednog marketa odigrala prava drama kada su napadači presreli vozilo sa novcem, a zatim udarili radnika obezbeđenja drškom pištolja i oteli novac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    28. decembar 2020 | 23:15

    Ovi sa Čukarice čukaju pištoljem po glavi...

  • Xx

    28. decembar 2020 | 23:10

    Cukarica je veliko naselje. Kazite tacno gde je to bilo

  • Johan

    29. decembar 2020 | 06:41

    Radujte se vi tome a oni su to dosad unovčili nisu oni da neznaju te trikove jos samo i snimak da pokazete kao i u subotici sto je bilo izrezirano

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA