Mladić iz Požarevca falsifikovao diplomu srednje škole, upisao fakultet i radio kao pravnik 2 godine

 
 
  • 11

Ozbiljan prevarant!

Sudjenje, sud , sudski cekic, pravda, sudija Foto: Shutterstock

Policija u Požarevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podnela je krivičnu prijavu protiv mladića (29), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela falsifikovanje isprave i navođenje na overavanje neistinitog sadržaja.

Sumnja se da je on je nabavio falsifikovanu diplomu jedne srednje škole u Beogradu, kao i falsifikovana svedočanstva o završena sva četiri razreda.

Takođe se sumnja da je ovu diplomu u oktobru 2012. godine upotrebio kao osnov za upis na jedan fakultet na kom je stekao zvanje diplomiranog pravnika.

On je, kako se sumnja, na osnovu ovog zvanja u maju 2018. godine upisan u Imenik advokatskih pripravnika Advokatske komore Požarevca i do momenta podnošenja krivične prijave obavljao je poslove u jednoj advokatskoj kancelariji.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Car

    16. novembar 2020 | 15:52

    Ako je vec zavrsio Pravni, koji nije nimalo lak, ostavite decka na miru i istrazujte one koji fakultet nisu ni videli, a imaju diplome i lepe plate na osnovu istih diploma.

  • Alex

    16. novembar 2020 | 16:25

    Sto ga hapsite?Treba onda pola vlade da pohapsite.Ko je njima proveravao jesu li srednje skole uopste zavrsili?Za fakultete i doktorate to znamo da su falsifikovali i kupili,ali su i dalje ministri.

  • JA

    16. novembar 2020 | 16:19

    Alal mu vera, sa samo osnovnom da zavrsi i fax...koliko je taj fax onda uopste i tezak, mozda je i tu platio. Svim prevarantima oduzeti diplome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA