Ovako je izgledala filmska akcija policije: Upali u hangar, oborili ih na zemlju, našli 628 kg droge

 
  • 19

Srpska policija uhapsila osumnjičene dok su pakovali drogu u hangaru

"Holivudski" upad pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave kriminalističke policije u hangar u kojem su osumnjičeni pakovali drogu prikazan je na snimku koji je objavila policija. Oni su tom prilikom zaplenili oko 628 kilograma skanka.

U filmskoj akciji, uhapšeno je devet osumnjičenih za krivično delo krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Osumnjičenima D. J. (32), Z. J. (34), I. T. (31), S. M. (26), M. P. (34), M. Ž. (31), G. T. (27), B. T. (35) i D. Đ. (54), iz Aranđelovca je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

U videu na početku teksta pogledajte upad srpske policije u skladište. 

(Telegraf.rs)

Video: Turković: Radić je na prijemu bio veoma uznemiren sa povredama u vidu otreklina

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uroš

    3. novembar 2020 | 16:23

    Naučite već jednom da je "skank" samo jedna od mnogo sorti kanabisa. Kao što imamo paprike šilje, slonovo uvo, somborke, itd. tako ima i kanabis hiljade sorti. Najpoznatije su Northern Light, White Widow, Skunk, Haze familija (Super Lemon Haze i čuveni Purple Haze - po kojem je i pesma dobila ima), Kush... Šanse da je u pitanju baš skunk su iste kao da je u pitanju bilo koja od navedenih. A zapravo je verovatno neka "no name" sorta sa albanskih polja. PS. Radio sam u Kanadi (ing. poljoprivrede), tako znam tematiku. Da ne pomislite pogrešno.

  • Markoo

    3. novembar 2020 | 16:20

    Jel ovo rasta propevo ?

  • Glas severa

    3. novembar 2020 | 15:54

    Zatvoriti ih,dati im samo vode a da jedu to sto su pakovali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA