Snimak koji je prethodio hapšenju savetnice ministra poljoprivrede: Pala tokom primopredaje

 
 
 ≫ 
  • 35

Bila je na čelu Sektora za međunarodnu saradnju, a na poziciji pomoćnika ministra poljoprivrede nalazi se već nekoliko godina

Policija je uhapsila pomoćnicu ministra poljoprivrede, Dariju Janjić Nišavić, zbog sumnje da je primila mito.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva za organizovani kriminal, postoje osnovi sumnje da je osumnjičena, od osumnjičenog D. Č. primila mesečnu ratu, unapred obećane koristi za pomoć u dobijanju ugovora u postupku javne nabavke Ministarstva poljoprivrede u oblasti usluga, koja je podržana od inostranog fonda za finansiranje poljoprivrede.

- Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal nakon višemesečnog predistražnog postupka danas su oko 12 časova policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala lišili slobode dva lica: D.J.N. , pomoćnicu ministra poljoprivrede Republike Srbije za krivično delo primanje mita iz čl. 367 KZ i fizičko lice D.Č. za krivično delo davanje mita iz člana 368. KZ - saopšteno je iz tužilaštva.

Bila je na čelu Sektora za međunarodnu saradnju, a na poziciji pomoćnika ministra poljoprivrede nalazi se već nekoliko godina.

(Telegraf.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • U aps

    9. oktobar 2020 | 19:18

    Ministar resorni reče danas da ne poznaje dotičnu gospođu, viđao je jednom u 30 dana!? Molim za objašnjenje

  • BralE

    9. oktobar 2020 | 19:39

    Hahaha! Zamislite da jedan Ministar kaze, kako ne poznaje svoga zamjenika, koji treba da mu bude najblizi saradnik!? Hahaha! Pa to da izjavi neki ministar u bilo kojoj drugoj drzavi, bio bi razapet po medijima i momentalno otpušten! To moze samo u ovakvim privatnim kraljevstvima!

  • Праведник

    9. oktobar 2020 | 19:34

    Мито у динарима. Отишла земља у ПМ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA